![]() |
(riješeno) Ne znam gdje su mi 10 GB
Bok.
Pokusat cu objasniti u kratkim crtama: Imam hdd od 160gb.podjeljeno u dvije particije c:,d:,na c:su win.i programi na kojem i imam problem c:particija je od 20 gb na njoj su samo win.xp i poneki program i imao sam cca.15 gb. slobodno(zena se koristi kompom isto mozda je vazno znati)e nakon toga zena jeli imam 9gb. Trazio sam po hardu sve moguce datoteke i nista. Provao sam c:propertis cca.4 gb. sto bi bilo i tocno ali gdje su mi ostali ?? Probao sam s tuneUP i kaze mi da su win. 53% sto znaci cca.10 gb. i kusur. Ne razumijem kako 10 gb. ako na c: ima 4gb. Laik sam pomoc. |
Citiraj:
Ajde ponovno napiši problem c imam toliko d imam toliko gb |
Dakle na na:
c imam 20gb d imam 140gb Na c su win. i ostali programi na kojem sam imao cca. 15 gb slobodnog prostora koji mi se smanjio za nekih 10 gb za koje mi kaze da su u win. Nerazumijem kako u win. jer provjerom cijelog c: harda mi kaze da je iskoristeno 3,5gb a kad povucem mis na c: hard kaze slobodno cca.9,5gb od max.20gb. d:hard je formatiran |
Možda system restore? Iskljuci si pa onda pogledaj. Tak je i meni bilo.
|
isključi hibernaciju ako je uključena... zna zauzet dosta
|
Btw, da pitam,
jel moguce da npr kod formata win, ako onaj njegov recycle folder ostane pun, tj bude stvari unutra.. na npr particiji D: a ja formatiram windowse na pariticji C: i sad ti friški windowsi nemaju pojma o tom što sam sve potrpo na recycle bin (recycle folder ) na D: i sad tako gubim prostor, jer ih on nigdje ne prijavljuje da su tamo? |
OK provat cu s ovih par prijedloga pa javim.
Hvala EDIT: E hvala ljudi uspio sam kvaka je bila system restore kad sam ga ikljucio gb su se vratili. Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |