![]() |
(riješeno) Disk inconsistency...WTF??
evo jucer navacer pokusavam novi win stavit...kad ono nakon reparticioniranja i reboota mi se pojavi plavi ekran koji mi provjerava DISK pomocu onog chkdsk programa, i provjerava mi disk,ali uvijek nađe 0 BAD SECTORS...i sad svaki put poslje paljenja ili reboota to radi..ali ako ga stavim u hibernaciju onda ne!!
Dali se to rijesava onim cmos/bios reset switchom???mani nije bed ni tolko podataka prebacit na drugi disk i sve to rijesit...ali neznam zasto j ednom ide bez greske a drugi put kad stavljam win..onda kenja!!) Googlo sam i probao neke nacine, ali nisam uspio... Help!:zdero2: |
gadno je, instaliravam drivere i traje mi to pol ćuke, poslije svakog drivera opet to, nekad uspijem cancel stisnut a nekad ne..molim vas da mi nekako pomognete, naravno tko zna...
|
Stavi CHKDSK pod disable...
|
Citiraj:
|
Predlažem backup registry-a prije ovog....
Citiraj:
p.s. ne odgovaram za eventualnu nastalu stetu.... |
ili...
1. Click on the Start menu and open the run dialog. 2. Type "cmd" and return (without quotes) 3. Next type "fsutil dirty query 4. If the returned message indicates that the volume is dirty, go to step 5 5. Next type "chkdsk 6. After that finishes, repeat step 3. 7. If the volume is no longer dirty, reboot and chkdsk should not reappear.... |
Hehe...sve do ovog zadnjeg sam probao i nije radilo...Ali sam rijesio problem, jednom sam za vrijeme bootanja stiskao space i orvorio mi s neki hardware monitoring, i tamo me pitalo hoću li pokrenut bootanje u 1. profili(neznam kaj je to), ili opcije F3 restart, L zadnje dobre postavke, D default postavke...vec sam zaboravio na to, i evo jucer sam se sjetio...i vratio na default...i sad radi!!!
THX svima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |