![]() |
Sapphire 9800pro
Ovo je zašto ne volim dotičnu firmu:
Išao moj bratić u links i tamo ta grafička ima infineonovu memoriju. Kaže da sa samsungovom dolazi za 2 tjedna. Zovem ja supracomp u sisku i oni imaju sa hyundaijevom i hyrinxovom memorijom. I sada, na svim testovima u inozemstvu ta kartica ima samsung 2.8ns memoriju. Pa što je onda ovo?? |
Imam Infineonovu 3.0ns memoriju na svojoj grafi. I sam sam tražio Samsungovu, nije je bilo. Stock joj je 290, radi stabilno na 340 MHz, iako po netu piše da max. radi na 325 sa patchanim BIOS-om. Ja zadovoljan.:clap: :beer:
Još jedna zanimljiva stvar, a to je da po netu piše da je Infineon hladna u odnosu na Samsung. Ova moja je prilično topla. |
Re: Sapphire 9800pro
Citiraj:
Paz ja imam 3,6 hynixa i ide bez beda na 310, a max mu je kak ti 270-275. Ide još i više al mi se neda karticu terat ak nemoram na 9700pro mi je čist dosta! |
Ja na svojoj kartici imam Samsung memoriju 2.8ns
|
Moja Samsung 3.3 ide na 360MHz:)
|
1 privitaka
Imam i ja na svojoj 9600 xt :(
Samsung 2.8 ide na 344 ali se grije da se spečeš ali od topline se nakon nekog vremena sruše driveri ili bloka komp!!! Trebao bi na nju zaljepit pasivljake (izrezat od pasivnog ) Slika dolje (ima li to gdje za nabavit) u Rijeci nisam našao :( Baš mi trebaju i za na maičnu!! |
pasivnjake, alu, sam kupio u jpatelieru.
inace, imas ih u kvarku cinimise, i to bakrenih |
Trebo bi ih i ja kupit, dali netko iz Rijeke zna di ih ima za kupit
|
Pa možeš ih lako napraviti od starog coolera za procesor.
Ja sam si napravil samo moram ih još zaljepiti gore:) |
napravio sam si ja za statu grafičku od coolera za CPU.
Vise mi ništa od njega nije ostalo :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |