![]() |
(riješeno) Local disk open
molim pomoć za slijedeće.
želim otvoriti double clickom iz my computera local disk, a on me pita: 'choose the program you want to use to open this file:' do sada sve normalno radilo, a sada |
Vidio više mogućnosti - od virusa, spaya do krivo obrisanih datoteka. Moraš biti malo precizniji.
|
Da imao sam i ja slucaj, virus "Explorer.EXE" :D, stvarno.
|
Isključi sakrivanje sistemskih datoteka i ako u rootu te particije imaš datoteku autorun.inf, obriši je.
|
molim detalje postupka
Citiraj:
napomena-ako želim otvoriti particiju desnim klikom pa open ili explore radi sve normalno, a problem je samo ako otvaram double clickom |
Start > Control Panel > Folder Options > kartica View > stavi točkicu na Show hidden files and folder i makni kvačicu s Hide protected operating system files > OK
Sad uđeš u root te particije, pogledaš je li ima autorun.inf datoteka i obrišeš, ako ima. |
[quote=domy_os;848447]Start > Control Panel > Folder Options > kartica View > stavi točkicu na Show hidden files and folder i makni kvačicu s Hide protected operating system files > OK
Sad uđeš u root te particije, pogledaš je li ima autorun.inf datoteka i obrišeš, ako ima. probal al nema rezultata.. kaj sad, ... |
Ovako ćeš to riješiti: Start > Control Panel > Folder Options > kartica View > File Types > nađi (NONE) Drive, klikni na Advanced pa tamo na set default.. To bi trebalo riješiti problem ;)
|
A mislim, hocemo pomoc liku, a on se svakih par dana pojavi. Do 2008 cemo mu rjesit, nadam se...
|
bad luck
Citiraj:
|
hvala svima na trudu...
riješen problem |
Krasno, mogao bi reći i kako si riješio???
|
Citiraj:
ali moram priznati da ne mogu na drugom useru isto napravit............ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |