![]() |
- encript contest to secure data -
Jedan folder na laptopu bio je enkriptiran klasicnim win opcijama na folderu desni klik->properties->na kartici general advanced->encript contest to secure data. sada je taj folder na eksternom hardu jer sam laptop reinstalirao i pokusao sam preko drugog kompa doci do tih podataka. filove vidim ali mi ne dopusta pristup sto je logicno jer nisam pod profilom pod kojim sam ih kreiao...
kako da dodjem do tih podataka??? hvala |
ali nisi vec negdi ovo pitanje postavija
probaj najprije ulogirat se ka administrator na novom racunalu i probaj uzet vlasnistvo nad direktorijem ako je direktorij kriptiram mislim da to nece upalit vec ces morat na novom kompu napravit usera sa istim loginom i passwordom ka sta je ima user koji je ukljucija kriptiranje podataka mislim da bi to onda trbalo radit |
jesam al mi nije nitko osim tebe odgovorio,...
probao sam na drugom kompu napravit isti username i passw ali to ne prolazi. a sta znaci i kako se preuzima vlasnistvo?? i kako da ja dodjem do podataka???? fala |
Zemi Knopix distribuciju linuxa na CD-u. Boota se s njega i besplatan je. Bio je na jednom BUG-ovom DVD-u. Pitaj nekoga odavde da ti ga da.
Druga je mogućnost da disk doneseš k meni da ti to počupam u 5 minuta ali nemam vremena do vikenda a i tada će biti čupavo. |
Ajde, Rak, pomozi malome. Vidiš da mu je bitno.
|
daj drustvo,
ja se ne salim, stvarnoi trebam te podatke...... POMOZITE MIIII |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27. |