![]() |
3DMark08 specifikacije
Kako i sam naslov kaže, i službeno su dostupne specifikacije za novi 3DMark:
Minimum Requirements • X86 compatible single core CPU with SSE2 support and a performance, which are comparable with a Pentium D 3,2 GHz+. • DirectX 10 compatible with 256 MB memory • 1024MB Memory • 2GB of free fixed disks • Windows Vista Recommended Specs • Intel core 2 Duo E6600 or comparable AMD CPU • DirectX 10 compatible with 512 MB memory • 2048MB Memory • 2GB of free fixed disks • Windows Vista Izvor: Vr-Zone Sudeći po ovome, negine nam instalacija Vista ako se mislimo ''igrati'' s 3DMarkom. Službeni datum izlaska još nije najavljen, no očekuje se do kraja godine... |
Moja grafa nije dovoljna za 3d čmark...aaaaaaa
|
Znači naše 8800GTS 320 neće moći vrtjeti 3DMark06 kako spada? I trebat će Vista? Znači li to da će nam trebati i DX10 kartica? Ipak ćemo se još igrati s 06-icom.
|
ma heba vas ti cmarkovi ^^
|
ja sam taman na Recommended Specs :D
al mislim da su pretjerali lagano sa vistom, dx10 i sl.... a uostalom "d'beast" - potpis :) |
Citiraj:
|
Zadnji 3DMark koji sam instaliral kod sebe je bil '01. i to samo da se mogu navažati s onim džipom.:) Sretno im bilo s novom verzijom i Vistom u zahtjevima.
|
Pffffff.....nek se oni "slikaju" s tim novim (č)markom.
Ako Super Billy ne misli "složiti" DX10 s XP-om...ili poslat Vistu na popravni mislim da necu ni pokusavat pokretati famozni 3dmark. |
3dČmark sucks :D, sad bi ja trebao kao kupovat DX10 grafu da to pokrenem, ma mos mislit :lol2:
|
Jedino što se meni sviđa kod 3D markova je da vidim kako testovi izgledaju, po mogućnosti da rade lijepo i glatko, ali uvijek probam kad kupim novu grafu 3D markove, istina sa ovom zadnjom nisam probao 06, zašto? Nije mi se dalo :D
|
Citiraj:
Sad jos dok zahtijevaju 2gb harda da bi se 3dmark "igrao"...ajme sine. 09 ce valjda biti na dual-layeru:D i obavezno biti online. |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma 3d mark 05 i 06 zakonnnnnnnn. :D
|
Necu stavljati hebenu vistu radi 3dmarka!!
|
ja vec imam vistu, nebi vjerovali, ali sve moje patnje su bile uklonjene sa vistom, prije mi se na XP-u svako malo smrzavao komp kad sam igrao cod2, pucala mi veza kad sam skidao torrente sa uTorrentom ili se isto jednostavno smrznuo komp, a bio je stabilan u svim benchmarkima... i kad sam instalirao vistu toga vise nije bilo, evo vec 5 dana radi bez ikakvih problema :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a neznam, meni je jedini nedostatak viste sto mi na visti sa audigy SE ne radi EAX3 u igrama, a igrat cod2 bez EAX-a3 je odurno :(
ali ovdje nije rasprava o visti neko o nadolazecem 3DČmar(k)u tako da... :fiju: |
Ma ovaj 3DMark ću instalirati za godinu dana kad obnovim komp, tak da dobijem dobar score :D
|
• 1024MB Memory
jedino ovo zadovoljavam :D |
Krasno, sad ću opet morat gledat trokirajuće animacije slijedećih par godina :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |