![]() |
UT2004 demo najskidaniji
Jutros je završio prvi UT 2004 lan u Hrvata.
Bilo je stvarno zakon! Neka vam Paske opiše situaciju on to može rijećitije opisati ! :D E da yahoo objavio da je UT2004 jedan od najskidanijih igara svih vremena !!! :beer: |
Jao kada dolazi više cijela igra, nemrem da čekam!!!
Najradije bi išao skinut demo ali ko če s v90 modemom:( :( |
Pa neka ti netko zaprži
|
Dok ne dođe original, moram i ja od nekog nabavit demo. Valjda će brzo doć cijela, nadajmo se!!!
|
Uskoro izlazi :D
|
pa odigrao sam i lijepo izgleda...
samo posto sam u ut2003 previse igrao na lowgravity kretanje u normalu mi je spooooro.... a nisu stavili modove u demo.... :mad: |
Kako vam se svida UT 2004?
I sta igrate najvise(Onslaught,CTF,DM,TMD)? I koje oruzje i koje vozilo najvise volite,koristite? |
Hehe ti si vidim nabrijan na igru dojaja :D
Onslaught rula... :beer: |
Onslaught je zakon. Meni je najdraža ona mala brza hover "letjelica". Ne znam kak se zove. Kompić se najviše pali na raptora. Ma sve je guba u gejmu. Iako su mi sve mape smeće osim one za onslaught :D
|
Ma vidjet ćeš kada izađe full verzija kolke će mape biti.
veeeeeeeeelike... :D |
Dali ce netko od vas kupiti SPECIAL EDITION UT 2004?
|
Ja sam je skinuo s običnim modemom trebalo mi je samo 10 h :D
Sta češ kad se mora!!! Igra je strava, puno bolja od 2003!! A vozila su ZAKON!! |
Kupio sam čim je izašao 2003 al mislim da na ovaj neću bacit 400 naku jer sam prošli jako malo igrao!
|
Evo napokon sam i ja nabavio demo :D Igra je strava, zakon je Onslaught, to najviše igram.
I moram se zahvalit Kelletu šta mi ju je spržio :beer: :beer: |
nema frke frende evo tebi:beer: :beer: :beer: :beer:
|
Dugo nisam izlazio iz kuće (slažem WLAN) pa ga još nisam vidio :)ali čuo sam da Vam je u slobodnoj prodaji od 15. ovog mjeseca ...
|
ajme..... to je uskoro....
bas me zanima koliko ce kostat.... ljudi toliko sam utrosio vremena u ut2003 prosao sam jedno 3 klana... unistilo mmi zivot... samo sam to igrao kad izade full verzija znat cu da li da se ubijem ove godine ili ne... :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18. |