![]() |
hlađenje 1950
Kupio sam gecube ati radeon 1950pro . Poprilično je bučna , pa sam razmišljao o kupovini nekog drugog hlađenja . Ima li neko iskustva s tim?
Vidio sam preporuku Hladnjak ARCTIC COOLING Accelero S1 ,ali me zanima da li je na to stavljan i ventilator. kartica je : http://www.gecube.com/products-detai...&prod_id=63438 |
|
Citiraj:
|
zanima me da li trebam i dodatni ventilator. Ne mislim oc-at , samo trebam da bude tiho.
|
Post u mek dži stilu :D
|
???
|
Citiraj:
|
:dobar:
|
imam tu grafu, (ati x1950 pro, 512 mb) ali od sapphire-a...maticni ventilator je bio poprilicno bucan, a temp u igrama cesto 80 stupnjeva...stavio sam drugo hladjenje, zalman-a vf900. na pola okretaja sasvim je necujan, temp je tada u idle-u oko 45-48...pri full loadu, na max okretaja (u igrama) nikad ne prelazi 68 stupnjeva, s time da je malo bucniji ali ni blizu necega sto bi postalo iritantno...nadam se da sam ti pomogao pc user...oko Accelera nemam iskustva..
|
malo OT ali vidim da je bilo puno price oko hladjenja onog voltage regulatora na tim karticama. e sad, gledam slike po netu i vidim gdje bi trebao biti. na ovoj gecube ga ne vidim (nije referentni pcb). znaci li to da je pokriven heatsinkom i da problem u ovom slucaju ne postoji ili?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |