![]() |
Zrak ili voda
|
ovo prvo nikako,bolje uzet zalmana
Aquarius III odlicno izgleda:) |
odi tu
imas solidno vodeno za te pare (cca 1100kn) |
Najviše bi ti se isplatilo dogovorit se s Dr.Iceom za blok, Links bu skoro dobio Eheim pumpe i složiš zakon vodeno.
Nego kakva je to konfa za 15 500kn? |
Pričekaj da Links dobije Innovatek. Ovaj prvi link je dječja igračka, a drugi (ovaj TT) mi se ne sviđa jer je TT. A Mystijeva hlađenja možeš kupit za 500 kn.
Dakle, pričekaj Innovatek, Mercedes među vodenim:) |
kad se vec tolko para ulaze, onda radje cekaj to komercijalno "sranje" od innovateka :D :D
|
Baš sam prije citao na kekom stranom forumu za Evercool EC-WC-101. To je smeće teško, da ti se digne želudac!!!
Mislim da ti je u PCChipu test vodenih hlađenja i da je kao pobijedio zalmanov blok. (ne kupujem pc pchip pa neznam detalje) |
Ma konfa nije nista prejako, Athlon 64, giga rama i radeonka 9600xt, slozio sam kompletan komp za te pare, a on panj slozio za milju kuna vise bez kucista i mooding pizdarija sa p4 2.4, ako bas oces viditi konfu odi na ve-mil lozinka tratincica mail mrak2003@yahoo.com pa vidi u kosarici (oce u ve-milu jer je u rijeci, ne da mu se tramakati po zagrebu). Mislim da bi trebao i pricekati malo da dodju bolje maticne i to vodeno.
|
Neka uzme gigabyte 9600xt!
Ja sam svoju sapphire 9600xt 128mb kupio u rijeci nema overdrive i ne mogu čitat temperature:( |
Citiraj:
Ideja je dobra sam mi se čini da bi cijena bila visoka... Mysificator ima OK sisteme, možda mala zamjerka su uske cijevi 8×6×1. |
Aquarius ti bas i nije za OC...super izgleda i imat ces stabilan sistem ali bolje temperature ces imat sa recimo mistejevim vodenim.Ali ako tvom frendu OC nije tolko bitan onda go for it.
Ve-mil bas i ne volim pa cu samo dodat da Links dostavlja i u Rijeku :) |
Kaj se tiće vode - pričekaj Links da nabavi vodu.
Zrak - Thernalright SP97 + 80mm Enermax vent ili 92 mm PAPST To je kaj se mene tiće. Mislim da bi trebalo pogledati test vodenih u PC chipu - pisal ga je Nara s PCE-a i to vrlo kvalitetno. Ako mi se već ne da čekati Links - neka kupi preko neta iz Slo. :beer: Alternativno ja prodajem komplet Mystia za 500 Kn - sve potrebno za hladiti CPU vodom :beer: |
Freak ga oce klokati jos (pa dobro ne mogu mu zamjerati, i ja bi ga klokao), a paske, je sta valja to tvoje hladjenje, reci nesto o njemu...
A ne zeli narucivati iz zagreba jer onda je bed, ako nesto rikne, pa garancija, servis, pa nosi gore... |
Citiraj:
Hladi dobro i tiho ( doduše - čuje se kako zrak prelazi preko krila na vodenom hladnjaku ). Cijeli je kupljen od Mystia ( web stranice su pale - ne znam u čemu je problem ) Trenutno jedan od najkvalitetnijih kompleta u HR - dok Links ne nabavi cijelu opremu - ali to će biti ZNATNO skuplje od 500 Kn. Realno - za pristojnu cijenu odlično hlađenje - vjerujem da ovome može posvjedočiti i ostatak ekipe s foruma. :beer: FYI - kupac snosi troškove poštarine - osim ako se nađemo u Zg, onda ja plačam pivo :D |
Daj u takvu zvijer od konfe ubaci 9800Pro.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |