![]() |
Preporuka
Prije nego me svi posaljete u k###c.. Procitao sam dosta threadove, ali i dalje se ne mogu odluciti koju graficku karticu da uzmem..
Dakle, biste li mi mogli preporuciti neku graficku do 1200 kn. Trebala bi mi uglavnom za igre. |
Ako si pročitao dosta threadova onda će se ista rasprava vjerojatno nastaviti i na ovom:
Kreće s nečim tipa: A: ''Uzmi X1950GT ili 7900GS, koju god od tih da uzmeš nećeš pogriješiti..'' Pa kreću potpitanja: Q: Jel Pro bolja od GT? A: ''Brža je, ali GT s lakoćom ide na iste taktove. Pro također ima digitalnu regulaciju napona koja se zna dosta grijati i praviti probleme'' Q: Jel 256MB ili 512MB? ''U pravilu bi trebalo biti da, ako imaš veći monitor, uzmeš ovu sa više, ali upitno je da li će se ista u potpunosti iskoristiti...'' Q: Zašto ne 8600GT? Pa ima DX10 podršku? A: ''Slabija je od dvije gore navedene kartice, a tu DX10 podršku možeš objesiti mačku o rep, jer će i snažnije kartice (8800/2900) štucati u DX10 aplikacijama, a kamoli neće mid range grafa...'' Vjerujem da sam pokrio sve dijelove... Tako nešto si čitao? Da, pun je forum ovih rasprava, ali eto, opet se otvara, i opet ne šaljemo ljude u k***c... |
Fala na brzom odgovoru.. I pomisljah na X1950GT / PRO.. Nego, jos samo da pitam za proizvodjaca.. Jel igraju vecu ulogu ili je teko svejedno jel sapphire, gecube itd..
|
Da, to sam izostavio...
Powercolorove X1950GT kartice ne dolaze sa temp. senzorom, tako da je to jedino na što bi trebalo obratiti pažnju, ostali prozvođači su manje više podjednaki, razlika je samo u cooleru i naljepnici koja na njima dolazi. |
Cini mi se da ce odluka pasti na X1950PRO 512MB GECube.. Ili netko ima jos bolju preporuku?
|
Isplativije bi bilo da ideš na Sapphireovu GT-jku u kombinaciji sa Accelerom S1.
|
Ova je sigurno najjeftinija trenutno :
http://217.14.221.177/EUWeb/Start.as...AVp5QL1e5G4CM6 a ova je sa 512mb: http://217.14.221.177/EUWeb/Start.as...AVp5QL1e5G4CM6 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ADM ima i normalnu trgovinu, osim ako slika trgovine na njhovom sajtu nije lažna :kafa: |
Razerov prvi reply treba staviti u sticky... :goood:
|
Citiraj:
|
nesto sam zabraljao
lol :banned: |
Citiraj:
:chears: |
Fala svima na pomoci.. Kupljena Sapphire X1950PRO 256MB
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |