![]() |
Gdje kupiti folijice za cd-e
Tražim po internetu u dučanima i svi imaju etui, torbice ali meni trebaju one najlonske folijice za cd-e.
Da li netko zna di ih imaju jeftino recimo za 0.25kn ili tako nešto? |
imaš papirnate iza renault štarkelja u novom zagrebu... znači prođeš štarkeljov ulaz u servis sa desne strane i brijem drugo križanje desno ti je odmah dućan sa plastikom i generalno cheap glupstima (tamo je neka svemirski stara inina benzinska i javna garaža).
ako se dobro sjećam paket od šarenih 20 papirnatih je oko 5-7kn. |
Evo našao sam u vemilu:
CD-etui, plastični (100 kom.) 46,25 Ali znam da se može naći u manjim dučanima jeftinije. |
Ja nikad nisam nasao ispod 0,50kn, a obicno sam to uzimao u cd shopu glazba u osjeckom pothodniku
|
Nisam iz ZG, pa ne znam gdje sve ima, ali ima jedna đakovačka firma s poslovnicom u ZG u kojoj ima. Ja osobno koristim (između ostalog) i te košuljice i OK su. Imaš dvije vrste, s rupicama za umetanje u registratore, i bez rupica, a cijena je ako se ne varam manja od 15kn (za 50 komada). Firma se zove Libro, a nađoh da je adresa u ZG - Heinzelova 60 (e sad gdje je to - nemam pojma, ja kupujem ovdje u DJ).
|
Citiraj:
|
El zna ko di ima za kupit one kutija plasticne sto sa spajaju jedna na drugu
hrvatski izum ;) |
3 privitaka
Hm, košuljice, pa ima toga za kupiti i u Osijeku u "Computer centru" ili kako se sad po novom zove "Svijet računala", valjda. Pozdrav od proizvođača :)
|
Citiraj:
RAM3 (klik) |
Iako sam digao teme iz mrtvih, samo da vas obavijestim da sam našao 100 folija za 39kn u Pevecu. Ima ih različitih - full prozirnih (kao one u kojima se dobijaju dvd-i raznih časopisa) pa do onih koje imaju kao poleđinu od nečeg mekanog. Našao sam ih na polici na kojoj se nalaze sami mediji tj. prazne kutije za iste (riječki Pevec!).
Attachable case sam danas vidio u Metrou. |
imaš dosta solidan izbor tih folijica u algoritmu;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |