![]() |
Komp nece uci u windowse nakon xp boot screena
Ukratko, i nakon stavljanja friskih windowsa komp nakon boot screena (kad loada crtica :)) nece uc u windowse, ostane samo crna slika. Dakle, monitor ne ode u standby vec je samo crna slika. Dok nekad, upali normalno. Sad, dosad je ta konfa radila bez greske, unutra su 2 opticka uredjaja, 2 harda, proc je athlon 1.3GHz (ne znam sad tocno koji), 256ddr, 9200se, codegen 400w. OS je xp sp2.
Muci me to sto nekad udje u win i tad radi bez greske, a nekad samo stoji taj crni ekran nakon boot screena :stoopid: Prijedlozi? Hvala unaprijed |
dal si probal samo s jednim hardom?
|
Nisam. Moguce da ima neke veze s tim, iako fakat nemam pojma zasto. Svi uredjaji su prepoznati i kad se udje u win sve radi super. Ali sutra cu probati s novim kabelom i s jednim hardom pa javim.
No, ako tako bude radilo, znaci li to da se nece moci koristiti ovaj drugi hard? Kupljen je prije par dana :/ |
Citiraj:
|
Ili je Codegen konačno došao do kraja životnog puta...
|
Citiraj:
Nemam pojma vise. Pobao sam s novim kabelom, promijenio cijeli raspored, sve pocistio, nove win stavio. Jednostavno nekad udje u win normalno a nekad ostane crni ekran nakon loadanja u boot screenu :) Nemam ideja, ako je napajanje razlog, nek ostane kak je, par restartova i ulazi u win. Glupo, ali tako nek bude. Hvala vam na pomoci! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |