![]() |
Jel ATI umro?
Ovo mi se događa već tjedan dana.
Grafa je x1900gt sa Zalmanom vf900 namontiranim 2 tjedna nakon što je kupljena. Def joj je 513/657. Max OC jer je rev 2. je 600/666. Pod OC je bila sveukupno 2 sata od kad sam ju kupio.. Temp sa zalmanom joj nikad nije bila iznad 55 pod full loadom, inače radi na nekih 45 stupnjeva. E sad problem, driveri 7.9; nakon nekog vremena u codu počnu pucat teksture, danas je koma, više ne pukne 1 nego njih par.. Driveri 7.10, nakon nekoliko minuta igranja (u pravilu oko 10) izbaci me VPU recover i tako svako malo nakon što prvi put to napravi. Dal su joj dani odbrojani? Jel spremna za servis? |
Kako ne...i kupis ovu od mene :D!
|
Ako je nesto krepalo onda su to oni VRM-ovi koje nisi hladio. (Toga sam se i plasio). Komotno u servis s njom.
|
Da... Vrlo moguće... Sad gledam u račun i plačem... 6.10.2006.. :(
Dal bi se kaj dalo izvuč da ju sad krenem dodatno hladit? |
ima li ovakav hladnjak?
http://tinyurl.com/ywrtny trebalo bi ga skinuti i očistiti staru pastu/skinuti žvake, šta već ima između. jer ako ti se pregrijava nakon nekog vremena, znači da radi, problem je u hlađenju... pomogao bi i koji propuh po njemu, ali zalman je imho dovoljan. edit: hebiga ako nema. btw, zar sapphire nema 24 mjeseci jamstva? |
Citiraj:
|
Evo dobre vijesti :D
Gledam malo doma i našao da je garancija 2 god weeeee :) Tak da će najvjerojatnije ič na servis ako se vi slažete da je spremna za servis?? 2 Mymoon Moja je bez toga pasivnjaka i hladi ju samo zalman i on je dovoljan za nju. |
Buljo, da te obavijestim da zippo dolazi ovaj vikend u Zg pa moze ponijeti grafu :D
|
Za koliko bi ju prodao? :D
Ali onu jeftiniju verziju :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |