![]() |
Internet Explorer
Kod otvaranja nekih stranica npr. Iskon-ovog chata, zatim shellmotorsport IE mi javlja slijedeću grešku :IE has caused an error in user.exe.Explorer will now close.Nakon toga explorer mi se zatvori.Savjet?:fuming:
|
Koji Windowsi?
Koja verzija IEa? Koji modem? hehe Koja kravata?:confused: Jel imas instalirane kakve dodatke za IE? Jel pada kisa?:burn: ...blb... |
To je sve zbog Dopplerovog efekta i solarnih baklji u kombinaciji sa vrlo jakim magnetskim silama u ovo doba godine :D
|
Dopuna
Windows ME, IE 6.0.
|
Re: Internet Explorer
Citiraj:
Jel ti se ruši samo IE ili i drugo nešt?:rolleyes: :smoke: |
Zasada samo IE.:grrr:
|
Moja dijagnoza, uzevši u obzir solarne baklje i naravno neizbježni Dopplerov efekt je:
formaticaj c:, instaliraj win2000 i onda digni Mozillu 1.0. Garant neces dobivati takve poruke vise :beer: |
Citiraj:
deca, kako brzo zaboravljate tudje probleme :) |
Citiraj:
No max... Format diska i čista instalacija 98SE-a... I sve radi... |
ma mislim da je covjeku pun uac formata diska......
mozda da proba s drugim browserom prije |
Citiraj:
Koji ti koristiš? Ja IE... I imo sam takih problema ali + nestabilnost drugih programa... No kad sam procesor vratio na 450 defoltnih mhz-a sve je bilo rock stable...:smoke: |
Citiraj:
Meni je sve radilo ok i na 1,88 i rijetko se tiltao, ali mu je trebalo cak 1,93 da normalno vrti prime95 bez gresaka i sad je posve stabilan. |
Zasto nemoze w2k?
PS. kao sto greg SE kaze: drugi browser!! |
Citiraj:
|
Jel isto Chaintech? :D
|
Citiraj:
inace na moju su se instalirali bez problema tako da donosis potpuno krive zakljucke....... |
Zvi se slazu oko postojanja problema i njegove ozbiljnosti medjutim izgleda da nitko nezna kako je do njega doslo...;)
|
a da to shvatis kao salu?
|
Citiraj:
ajd da komentirate crossroads ili nesto ali kompovi :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:rambo: Jel itko, ono ITKO od vas primjetio da je IE6 jedan od najnestabilnijih IEa u zadnijh dvije godine? I meni se povremeno IE6 rusi! Bas zbog toga i je IE5.5SP1 verzija koja se i sluzbeno koristi ako zelis imati roksolid IE za koji znas da ce raditi kako treba. Probaj deinstalirati IE6 (preko Add/RemovePrograms) i onda metni IE5.5SP1 (to je onaj 5.5 koji ima oko 80MB) i vidi kako ce se taj ponasati s doticnim stranicama. Osobno, mislim da ti se IE rusi zbog nekog od playera tipa onaj od Macromedie (ne mogu se sada sjetiti kak se zova, totalno sam u DVDovima ovih dana). |
Citiraj:
No po zimulji sve bude rock-stable...:D Moram nabavit klima-uređaj...:D :smoke: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |