![]() |
wireless...PROBLEM!
pozdrav...
Ovako u susjedstvu imam Konzum i od njega putem Wireless PCI kartice imam net:D .NIje bas pohvalno ali eto..( kad vec Todoric casti :respekt: ) Imam MSI 802.11g PCI Turbo Wireless Adapter. Vec mi to funkcionira mijesecima...ali zadnjih tijedan dana mi se stalno mijenja ping, skace dolje gore i to u pravilnim intervalima.Igram na netu. To najbolje mogu primijetiti na torrentu ( torent ima mrezu na kojoj se moze pratiti brzina downloada )kada u pravilnim razmacima od jedne minute padne brzina sa 1mb na nekih 75-80kb pa se kroz par sekundi oporavi i vrati na 1mb pa onda nakon 1min opet pad. Torent sam dao kao primijer jer se na toj mrezi najbolje vidi kako su to pravilni intervali.Kao da je netko nacrtao te krivulje pada i ponovnog dizanja do 1mb. dali netko zna o cemu bi se tu moglo raditi..dati mi neku ideju. :fala: |
Koliki ti je link quality i signal?
|
Citiraj:
signal 35%:D ali i prije mi je bio signal nesto manji oa je sve bilo ok. A link quality je mozda sad i bolji nego prije p.s. channel 1 - 2412000khz , country region code sam stavio 1:Ch 1-13 :fala: |
Evo saljem mail Konzumu, pa nek admin provjeri da nije kakav trojanac u sistemu :D
|
Citiraj:
mislis da bi mogao biti neki trojanac...ne vijerujem valjda bi admin to skuzio. a da provijerim i svoj sistem...AVG je ok? :fala: |
Citiraj:
mislis da bi mogao biti neki trojanac...ne vijerujem valjda bi admin to skuzio. a da provijerim i svoj sistem...AVG je ok? :fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |