![]() |
nemrem na net T__T
Iz utičnice žnjora ide u spliter, a dalje ide jedna u telefon, druga u DSL modem. Na modem sam spojen LANom i tip ima 192.169.1.1 adresu. Uredno ga pingam, ali kada pokrenem dial-up konekciju, otkanta me s error 678. Totalna glupost - danas popodne mi je radilo. Zvao sam Iskon helpdesk i veli mi tip da sam dobro poštekao kablove i da treba raditi. Ali ne radi.
Laptopom sam se zakačio na nečiji unsecured wireless pa dođoh po savjet. Dok smišljate što bi moglo biti - idem složiti bridge pa da s PCa mogu Guild Warse španat. |
|
Nikada nije niti bio bridged.
Nisam radio nikakve promjene na mreži. Okej, disejblao sam LAN1 koji je spojena na modem i upalio LAN2 kada sam išao umrežiti PC s laptopom. Nakon što sam završio sam disejblao LAN2 i upalio LAN1. Ovo sam napravio već mali miljon puta i nije bilo nikakvih problema. Okej, možda su mi telefonske instalacije u banani, ali telefon ima signal i ne vidim zašto bi onda modem imao problema. |
Opet sam zvao Iskon i veli mi lik da ako mi ADSL lampica na modemu svijetli da je okej. Meni blinka. :lol2:
Kaže tip da je vjerojatno problem na centrali, da će prijaviti, ali da prije utorka ništa.... KHAAAANN!!!1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |