![]() |
klokanje proca na visti
sad nisam siguran dali ovo spada pod drugu temu ali ako spada molim admine neka prebace..pitanje je slijedeće ...malo sam tražio po forumu ali nenađem nigdje pa da pitam jel netko klokirao proc (bilo koji ) pod vistom ako je kakvi su rezultati...zahvaljujem unaprijed..
|
Cuj, pitanje je nikakvo :D, nije vazno kad se oc-a iz bios-a...ustvari moze i iz wina ali cesto puta nejde bas...
|
ma čisto pitam jer nisam uopće razmišljao o klokanju proca na visti a nisam našao na forumu nekakav topik...znači sve u svemu može se...
|
Citiraj:
|
ok može lock i hvala na odgovorima..))))
|
Citiraj:
baci oko na 3dmark06 topic... tu je u ovom podforumu, di si postao ovu temu, pa ne znam kako 'nisi nigdje nasao, a trazio si' :care: tamo nas hrpa ma screenshotove clockanih(cpu/vga/ram) konfi iz viste, pa ono...znaci da je moguce :) a rezultati, pa obicno su mrvicu slabiji nego u XP-u... |
ma sve 5 nije mi se dalo njuškati okolo a nisam gledao pod 3d mark...samo me zanimalo jel stabilno kokanje na visti...više čist info...u svakom slučaju zahvaljujem..može lock..
|
Ja sam imao Vistu na istim postavkama kao i XPe i to oba OSa i u 32bit i u 64 bit verzijama i svi jednako rade na mom kompu što se kloka tiče...
|
|
Citiraj:
|
Da i ja sam čuo za to...
A gle može bit ne velim ja da nije, osim toga moj proc nije ni blizu maksimumu sa 2.4GHz samo velim da je kod mene ok i 64bit radio... |
Meni se malčice slabije clockalo na visti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |