![]() |
audigy4 volume control
kupio sam audigy4, instalirao drivere koje sam skinuo s neta i sad me zanima kako mogu dobiti kontrolu za "volume" prednjih/zadnjih/centar/sub zvucnika?
U "creative audio console" nisam nasao nikakav takav menu. Prije dok sam koristio onboard zvucnu, kontrolirao sam "volume" preko onog windows "play control" sto je u "tray-u", no sad kad sam instalirao audigy vise nemam opciju za staviti sve zvucnike posebno u taj "play control" nego ima samo onih wave/cd-player/midi synth/line-in.... |
ma ima sve to za namjestiti, malo prckaj po contol panelu dok ne nades nekaj od creative-a ili prckaj po driverima...ima ti 100% za najmestiti to sve kaj trebas...samo trebas pronaci.
pricekaj nekog tko ima a4(dok ti odgovori), ja imam a2zs...kod mene postoji ikona u trayu i postoji link za namjestanje u start/programs/creative...pa sad...mozda si nekaj zaboravio instalirati, znam da creative ima hrpu dodatnih programcica i jos k tome drivere. |
Ja imam Audigy 4 i instalirane drivere koje sam dobio na cd-u s njima i na trayu imam ikonicu od creativa i kliknes na surround mixer i imas za svake zvucnike posebno volume control
|
maknuo sam ove drivere i instalirao one s cd-a pa mi je sad dosao taj novi volume control
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |