![]() |
Koji proc+vent.??
Htjeo bi kupiti neki Athlon XP pa me zanima par sitnica. Kupio bi Athlon XP 1700+ ili neki jaci. Na moju plocu najvise ide 2200+
1. Da li su ti proc. zakljucani ili ih se moze cloclat slobodno? Ako ih se ne moze clockat da odmah kupim jaci i to je to ili da kupim slabiji pa da ga clockam? 2.Koji ventilator predlazete za to? HVALA! |
Pogledaj u Linksu jel ima slučajno 1800+ DLT3C. Nego kolko bi izdvojio para za cooler?
|
A stotinjak kuna mozda malo vise ako je potrebno,ali sto manje to bolje. Ako dobijem za 100kn nesto sta ce mi ga ohladiti ok ako treba malo vise dat cemo malo vise ako bas treba. Mislim kupiti polovni XP ako netko ima......
BTW Sadasnji Duron radi na 48 stupnjeva kod Championship managera na 55 druge igre oko 52..... |
Citiraj:
|
Kod CMa procesor :fuming:
|
Citiraj:
|
Ako bi dao oko sto kuna za cooler predlažem ti Cooler Master HAC-V81 (Al+Cu/80x80x25/potenciometar/2500-4800 rpm/protok zraka 31-63 cfm/25-46 dba) možda je malo bučan na velikim okretajima, ali bio je za 2 stupnja slabiji od zalmana 7000cu, košta 102 kn u linksu. Best Buy
|
A znas li molim te koliko db proizvodi Falcon Rock II. Onako cisto da znam zbog usporedbe jer ovi db mi ne znace bas puno... znam da je 20 db super...
BTW onda je najbolje uzeti 2100+ zakljucani jer mi on ide max na plocu i to je to. |
sve od 24-26dB je podnosljivo, a preko toga npr 35 i vise jako glasno
|
Ja sam danas u linksu kupio 1800+ i nije zaključan!!
|
Citiraj:
|
Ali ja mislim da links nema svoj ducan u Rijeci dobro govorim ili..?
Ili je to samo kupnja preko neta? Ako je koliko je ta postarina? Dodatno pitanje: Koju karticu sa TV inom preporucate,kupio bi polovnu do 250-300kn? Sta znavi & DVI na novim karticama? |
Citiraj:
DVI je digitalni priključak koji koriste mnogi LCdi za bolji prikaz slike. edit: fuuj! stalno reklamiramo links, ako tak nastavimo počet će mi se gadit :D :beer: za links. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |