![]() |
(riješeno) Nemoguće instalirati driver za Logitech bluetooth miš i tipkovnicu
Ne mogu instalirati originalni driver/software package za Logitech MX Desktop Bluetooth tipkovnicu i miš (http://tinyurl.com/2pz54b).
Tipkovnica i miš rade s generičkim windows driverom. Nakon instalacije logitechovih driver (setpoint 2.22) komp se restarta. Slijedi prozor "Let's recconect your mouse" koji isključi miš i traži da pritisnem tipke connect na mišu i podnožju (pa će se miš i podnožje prepoznat). Međutim ne dogodi se ništa koliko god ja pritiskao te tipke. Tako ne mogu nastavit s instalacijom. DETALJNIJE: Setpoint instalacijski file instalira Setpoint programsku podršku i nekakav bluetooth driver (neki WIDCOMM , tako nešto). Nakon što DEINSTALIRAM taj wicomm bluetooth driver (sa rezervnim mišem), tipkovnica i miš prorade. Također, uobičajeno je da tipka connect na podnožju blinka nakon što se je pritisne. OSIM, u problematičnom prozoru "Let's connect your mouse" na kojem zapinje cijela priča. Tada je cijelo vrijeme upaljena.. Hvala na svakoj pomoći, Roko |
Jesi probao skinuti novi SetPoint 4.0 pa probati?
|
Citiraj:
If you do not already have SetPoint v2.22, please download and install that first. Then download and install SetPoint v3.30BT to complete the software upgrade. Išao sam ovim uputama. Skeptičan sam s prijedlogom jer nije moguće instalirati Setpoint 3.3 prije 2.2. Probat ću sa 4.0 pa javim. |
Problem riješen!
BTW, Setpoint 4.0 nije namijenjen za bluetooth. Treba prvo instalirati Setpoint 2.22. Nakon restarta treba uštekat rezervni miš. U System manageru treba pod bluetooth pronaći "bluetooth wireless hub". Tu je Microsoft "uvalio" neki svoj driver. Pomoću opcije "i will choose the driver" ili "search drivers" treba pronaći WIDCOMM drivere i odabrati taj umjesto Microsfotovg. Mislim da se .inf fajl nalazi negdje unutar Logitech/Setpoint instalacijskog fofolder. Nakon toga sve radi odlično. I onda se instalira Setpoint330bt zbog novijeg softvera. |
meni je sve spojeno preko setpointa 4.00
a imam i mx 900 + revolution +di novo edge a jedino mx revolution ne radi preko bluetooth-a;) |
Citiraj:
|
ma jučer sam poludio kad sam malo upgrejdao komp i radio reinstal windowsa
nikako mi nije htio proradit bt dongle od starog mx900 ono komp uzima podatke od mx900 ali od di nova nikako,tek kad sam mu istalirao prastari drajver verzija setpointa 2.22 koji je rađen pa prije valjda 4 godine(jel samo u njemu imaju drajveri i soft za Widcomm bt) pa skoro sam dobio slom živaca dok konačno nije sve proradilo...... tek nakon tog starog setponita 2.22 sam mogao upgrejdat na verziju 4.00 i sad napokon sve spojeno i najvažnije sve radi:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |