![]() |
100% opterećenost procesora pri surfanju na određenim stranicama
Moj problem je sljedeći: kad surfam Internetom po stranicama koje imaju dosta flash animacija i reklama tipa: index.hr, sportnet.hr, hrportfolio.com..., procesor mi je 100% u pogonu i sve ostalo jako uspori. Procesor je INTEL Pentium 4A, 2,4 GHz (18 x 133). Što se tiče memorije ona je uvijek na 30%-45%. Imam 1,5 GB DDR SDRAM.
E sad vas pitam u čemu je problem? Molim pomoć! |
Cime surfas, motikom? IE, FF ili Opera? Koji OS? Koju vezu imas, 56k, adsl, kabelski, vip?
|
Stavi Firefox i dodaj extenzije Adblock i Flashblock. Desnim klikom spriječavaš buduće prikazivanje reklame, a flash animacije se prikažu kao prazni kvadrati s tipkom Play. Njom je možeš pokrenuti, ali ne moraš.
|
vjerovatno ti je vrijeme da promjenis windowse.. pretpostavljam da surfas sa explorerom i onda se kod njega popne zauzece proca na 100%.
Ako je privremeno rijesenje bi bilo da ga ubijes u task manageru pod procesima i onda da ga ponovno startas u task manageru pod new task napises explorer... |
meni se tako zone alarm znao "objesiti" pa mi je vukao 100% proca :)
tj. koji firewall imaš? antivirus? |
Meni to isto ponekad firefox zna raditi...
|
Ovako: Windows Vista Business, adsl, Firefox, NOD32, a firewall je Vistin. Imam i AdAware 2007 Pro
What to do?? |
Što na kraju nitko ne zna koji bi problem mogao biti? Anyone?
|
Probaj sa nekim drugim browserom. Opera ili IE.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |