![]() |
Battlefield 2 Net
Dakle, što moram napraviti da bi mogao igratu u multiplayeru?:bonker:
|
Imat orginal igru? :D
Shalim se malo. Najlakše bi ti bilo prek Hamachia napravit svoj VPN(ti i tvoj frend, ili pak cijela ekipa, svi ga moraju imat instaliranog) i onda fino na Local network(ne Internet) u igri i deri kolko te volja. :) Jedan hosta, drugi se spajaju na njega. Poželjno je da hoster ima jači komp i bržu net vezu(i ping). Jedan tip - za normalan rad Hamachia moraš imat sve moguće FW, čak i onaj od wina isključen. Ja sam osobno imo najviše zahebancije s tim. Uživaj! |
:chears::respekt:
|
ma hebes hamachi ....za bf se treba malo vise ekipe skupit posto su velike mape tako da ti i frend niste dosta osim ako se ne zelite trazit po mapi pol sata . Rađe iskeširaj 300 ili koliko vec kn pa onda igraj
|
To je istina.
No, da se i na drukčije načine zabavit u sama dva igrač(ili više). Ja i frend smo prošli vikend igrali BF2, ali na foru da netko npr. zauzme jedan respawn point i drugi mu pokuša to oduzeti s time da je ovaj cijelo vrijeme tam i brani ga, te se respawna cijelo vrijeme tam, pa je malo teže osvojit, treba taktizirat. Napeto i zabavno. :) |
Hamachi Problemi
Citiraj:
E A MOŽE POMOĆ? KAD SE FREND I JA SPOIMO NA HAMACHI, ON NIJE PRIJAVLJEN NA NJIHOVOJ STRANICI, I KAD NEKO OD NAS KREIRA IGRU U BATTLEFIELD 2 NI JEDAN NI DRUGI KAD SE POKUŠAVAMO DODATI U IGRU OVISNO KO JE KREIRAO NE VIDIMO NIŠTA POD LAN VEZAMA U IGRICI.... I TAKO NEMOŽEMO IGRAT IGRICU :( KAKO TO POPRAVITI? |
Moraš ovak, stisneš Tilda (iznad taba), tamo ukucaš ovo: /connect (njegov IP od hamacia ili obrnuto ovisi ko radi), pa onda stisneš eneter i spojiš se na njega ;)
Nemoj se derat ili isključi caps lock :p |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx |
Sorry ali nema o tome tu. Dakle piratluku nema mjesta na ovom forumu. Ako zelis nesto saznati promjeni pitanje...
LP |
Iskreno se ispričavam.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |