![]() |
proc za stari p4 2.8
Pozdrav, frend mi ima p4 2.8 socket 478 i nedavno je upoznao cari overclockanja i sad mu treba novi cooler. Koji cooler bi preporucili do 200 kn , po mogucnosti da je sa cijevima ?
|
Za socket 478 je mali izbor sad.
Evo ja sam nedavno kupio Zalmana 7000AlCu za 180kn,i super je. Imam 2.6Ghz P4 HT 478 socket,koji na neide iznad 35-40°u full loadu. Preporuka apsolutna.:chears: |
hm, da, ali on bi nesto sa hetpipeovima i ne zeli zalmana jer se previse nakuplja prasina...
mislim da ce kupit katanu : http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.115 samo sam mislio da ima nesto jeftinije... |
HM? A od kad to Zalman skuplja prašinu više od bilo čega drugoga? Pa skupljanje prašine ovisi o ventilatoru (sad govorimo samo o cooleru uz pretpostavku da je inače unutar kućišta jednaka koncentracija u zraku) i to o veličini i brzini pa mi baš nije jasno kako to katana manje skuplja ali nek mu bude...
Inače katana je dobar izbor ali i zalman bi bio adekvatan tako da... |
glasam zalman...vise nego dovoljan za dobar oc
|
na zalman ima listice koji se u sredini spajaju, posto je mala udaljenost u sredini skuplja se prasina koju treba cesto cistit, imao sam ja zalmana pa znam...
|
A ne kužim zašto bi to trebao tako često čistit,nije nikog malo prašine ubilo.
Al dobro svakom njegovo.:fiju: |
Je skuplja se prasina na zalmanu i to jako....
Bas razmisljam o toj katani2. |
ja bi mu preporucio freezera ili hypera ali kad se nemogu stavit na 478..
|
Da javim za potencijalne kupce katane2 i dvojbi sa Freezerom 7/64 pro
Katana u loadu gubi 2-3 stupnja od freezera (freezer i katana u tom slucaju imaju isti ventilator) (sve je testirano prije par dana ) :chears: |
probaj negdje nabavit coolermaster HYPER6 kuler... odlican za 478...
a kaj se zalmana tice, to imam ga na procu i ima prasine jednako kao i svaki drugi cooler koji sam imao, nema te prasine koju kompresor ne odnese... a uz to, kad ti u katanu dode prasina između redova to uopce neces moc ocistit za razliku od zalmana... P.S. nek netko promijeni ime topica!!!:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |