![]() |
Proracun napajanja
1 privitaka
Eto, primječujem da postoji velik broj pitanja vezanih uz napajanja i problema oko njih (odbijanje paljenja kompa, čudna gašenja i smrzavanja). Uglavnom dobar dio tih problema je vezan uz napajanja i dosta ljudi ne zna koliko "jako" napajanje im treba. Stoga evo mali excel sheet pomoću kojeg ćete doči do onog napajanja koje Vam treba.
|
ja ne znam jesam li ja toliki tuljan, al ne mogu upisati nista ,ama bas nista???:confused:
svasta |
JESI>>>>>>
Citiraj:
stvar super radi i bas je interesantno za proaktat!!!fala velika BD!!!!! |
1 privitaka
Citiraj:
Probaj sada ... mora delat ... |
Citiraj:
BTW I just got myself a new power supply. Thank you Paske :beer: |
Uh pa meni treba samo 400W :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da si zadovoljan :confused: |
Citiraj:
Ne da mi se danas igrati s time, ali sad bi i memorija trebala raditi na 200Mhz CAS 2. Vidjet ćemo... |
E kad smo več kod napajanja zanima me kaj znači AC 230V , to je naljepljeno na mojemu odostraga ?
Inače mi napajanje nema ime a niti neznam kolko je jako , sve kaj na njemu je , je ta žuta trakica sa ovim gore brojem :rolleyes: |
Znaci da ga trebas ustekat u 220V a ne u 115:o
Citiraj:
|
je meni ista stvar pise na fenu za susit kosu :-)
Ice jel se ti salis ili ti to ozbilnjo? |
Citiraj:
|
Alternating Current , 230 Volts
simple as dell :D |
Citiraj:
|
Hmm.. 369W max. Sva sreca da imam 350W napajanje koje ustvari daje 330W maksimalne snage.:D
|
Ima tko iz Ri ili okolice Ri sa kvalitetnim napajanjem, voljan eksperimentiranja...
Trebo bi vidjeti dal će raditi komp stabilnije sa boljim napajanjem |
Ma neradi to meni dobro. Ispada da mi treba 450W :D .
|
Citiraj:
|
Ma kad gledam voltaže skaču, oko 0.05 volti, a to je dosta. a i ljudi kažu da se bolje clocka sa kvalitetnim napajanjem.
|
Istina da se bolje OC-a... samo se pomiri sa time da ces morati spiskati 400+ kn za napajanje od 300+ W
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |