![]() |
Neverwinter nights + dodatki
Ko prvo , doma imam oriđiđi NWN i oriđiđi nastavak shadows of undrentide , a sad si bum kupil i oriđiđi Hord of underdark , tak da odmah znate da se ne radi o kompijama i sličnim stvarima.
Igrica je fenomenalna , i jednostavno ju igram i igram bez prestanka. Ali (uvjek taj ali) kad svoj lik iz NWN-a prebacim u Shadows of undrentide više nremem dobivati nove levele i čarolije ( zato jer je u tom dodatku največi maximalni level negde 5 ili 7 a moj lik ima level oko 2 - 22 ) Dal ima kakav trik kak da to rešim da i dalje mogu dobivati levele u tom nastavku ? (skinul sam sve patcheve) I nadam se da nebu isto i u hordama :( |
U hordama ti ne bude isto, jer je tamo maksimalni level 40. A i zakaj ti oceć igrati Shadows sa likom koji je 10+ level? :confused:
Kak to može bit zabavno? |
Re: Neverwinter nights + dodatki
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Neverwinter nights + dodatki
Citiraj:
|
Jebo NW igrajte Diablo 2 LOD!!!!!!!!!!
|
Citiraj:
Inače sam do sad ugral uvek s necromancerom u Diablu Sve u svemu i NWN i DIablo 2 LOD Rulez forewer:D :D :D |
Citiraj:
zna ko kakvu igru za razmišljanje? .. ali ono... ne avanturu nego frp ili rpg ili nekaj takvo... i naravno da je novo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
DIABLO 2 LOD FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Diablo 2 je po meni puuuuuuno lošiji od jedinice. Jedinica je zakon.
Horza probaj Lionhart ili Greyhawk. Nisam ih igrao al su navodno dobre. Ili Morrowind, car rpg-ova. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |