PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Neverwinter nights + dodatki (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8042)

IceFisherman 03.02.2004. 23:05

Neverwinter nights + dodatki

Ko prvo , doma imam oriđiđi NWN i oriđiđi nastavak shadows of undrentide , a sad si bum kupil i oriđiđi Hord of underdark , tak da odmah znate da se ne radi o kompijama i sličnim stvarima.
Igrica je fenomenalna , i jednostavno ju igram i igram bez prestanka.
Ali (uvjek taj ali) kad svoj lik iz NWN-a prebacim u Shadows of undrentide više nremem dobivati nove levele i čarolije ( zato jer je u tom dodatku največi maximalni level negde 5 ili 7 a moj lik ima level oko 2 - 22 )
Dal ima kakav trik kak da to rešim da i dalje mogu dobivati levele u tom nastavku ? (skinul sam sve patcheve)
I nadam se da nebu isto i u hordama :(

Elven 04.02.2004. 10:41

U hordama ti ne bude isto, jer je tamo maksimalni level 40. A i zakaj ti oceć igrati Shadows sa likom koji je 10+ level? :confused:

Kak to može bit zabavno?

ozren 04.02.2004. 13:14

Re: Neverwinter nights + dodatki

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Ko prvo , doma imam oriđiđi NWN i oriđiđi nastavak shadows of undrentide , a sad si bum kupil i oriđiđi Hord of underdark , tak da odmah znate da se ne radi o kompijama i sličnim stvarima.
Igrica je fenomenalna , i jednostavno ju igram i igram bez prestanka.
Ali (uvjek taj ali) kad svoj lik iz NWN-a prebacim u Shadows of undrentide više nremem dobivati nove levele i čarolije ( zato jer je u tom dodatku največi maximalni level negde 5 ili 7 a moj lik ima level oko 2 - 22 )
Dal ima kakav trik kak da to rešim da i dalje mogu dobivati levele u tom nastavku ? (skinul sam sve patcheve)
I nadam se da nebu isto i u hordama :(

Imas foru da editiras .ini fajl od igre i da dozvolis karaktere koji su levela viseg neg kaj bi igra htjela, ali se ne sjecam tocno kak je to islo. imas to ziher na gamesfaq.com ili tak nekom sajtu.

IceFisherman 04.02.2004. 15:16

Citiraj:

Originally posted by Elven

Kak to može bit zabavno?

pa nije zabavno , a niti mi nije bilo zabavno , ali se nisam štel odreči svojeg lika jednostavno , preveč mi se je dopadal :rolleyes:

IceFisherman 04.02.2004. 15:17

Re: Re: Neverwinter nights + dodatki

Citiraj:

Originally posted by ozren
Imas foru da editiras .ini fajl od igre i da dozvolis karaktere koji su levela viseg neg kaj bi igra htjela, ali se ne sjecam tocno kak je to islo. imas to ziher na gamesfaq.com ili tak nekom sajtu.
Baš bum to poiskal , samo se nadam da si nebum sve zaribal (kakve sam sreče nebi bilo čudno:p )

LordNitro 04.02.2004. 21:45

Jebo NW igrajte Diablo 2 LOD!!!!!!!!!!

IceFisherman 04.02.2004. 21:58

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Trenutno sam u NWN svjetu , Diablo sam za sad prestal igrati dok se ne zasitim NWN-a i dodataka (a to nebu tak brzo).
Inače sam do sad ugral uvek s necromancerom u Diablu
Sve u svemu i NWN i DIablo 2 LOD Rulez forewer:D :D :D

horza 04.02.2004. 22:11

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
to mi je previše h&s
zna ko kakvu igru za razmišljanje? .. ali ono... ne avanturu nego frp ili rpg ili nekaj takvo... i naravno da je novo

IceFisherman 04.02.2004. 22:18

Citiraj:

Originally posted by Horza
to mi je previše h&s
zna ko kakvu igru za razmišljanje? .. ali ono... ne avanturu nego frp ili rpg ili nekaj takvo... i naravno da je novo

Izašel ti je novi broken sword , to ti je za razmišljanje :beer:

Elven 04.02.2004. 22:24

Citiraj:

Yeah right :cool:

LordNitro 04.02.2004. 22:31

Citiraj:

Originally posted by Horza
to mi je previše h&s

Meni je h&s super.Ne volim baš one prave rpg-e.Od pravih rpf-a mi je dobar fallout 1.

horza 05.02.2004. 21:28

Citiraj:

broken svord je avantura. i nije toliko za razmišljanje. davno sam ju igrao, ali prestao. imao sam priliku zaigrati ovaj novi, ali nisam (u pitanju je krvna zakletva na doživotnu odanost Guybrushu Threepwoodu)

Black Lotus 07.02.2004. 15:32

DIABLO 2 LOD FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rendula 07.02.2004. 21:10

Diablo 2 je po meni puuuuuuno lošiji od jedinice. Jedinica je zakon.
Horza probaj Lionhart ili Greyhawk. Nisam ih igrao al su navodno dobre. Ili Morrowind, car rpg-ova.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57.