![]() |
problem-memorija
Evo problem koji muči mog prijatelja:
Memorija xerox 256 ddr 266: sve je dobro dok je millenium na kompu,ali kad dođe xp??problem!!! Naime sve je dobro na prvi pogled instaliram windowse sve je super,zatim drivere za grafičku,zvuk itd.i opet sve super,i zatim instaliram igricu(bilo koju)igram malo izlazimvan i puf! komp se resetira i tako svaki put,nakon što je nosio memoriju na reklamaciju te mu oni snimili millenium i rekli da mu komp sad valja on glupan šutio, došo kući ja mu opet instaliram xp i opet isto!!?? I naravno donesem ja kod njega svoju memoriju jer sam predpostavljao da je morija u pitanju stavim unutra i komp. radi vratim ponovo njegovu i ne valja,e sad pitanje je zašto????? Nadam se da će neko moći odgovorit na pitanje??!! |
Izgleda da je stvarno u memoriji problem, a ovi na servisu su vidjeli da nezna o tome pa ga odjebali jer im se ne da raditi ili ni sami ne znaju...
|
1. Probao/baj memtest 3.0 pa ćemo onda dalje (možda na pločici radi dio memorije, a dio je u banani. Memtest 3.0 bi to trebao detektirati imaš ga ovdje na PCE za skinuti ili na http://www.memtest86.com/memt30.zip
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |