![]() |
maticne ploce
aj nabacite 10 maticnih ploca koje se isplati kupit a da nisu paprene cijene,do nekih 800kn(max a manje je bolje),da su kvalitetne,nisu šroteks i da imaju neku solidnu OC mogućnost:))hvala!
|
gledo po testovima i jel valja AOpen AX4R socket 478 i7500 Granite Bay?nije skupa
|
Zaista ne razumijem što će ti 10 matičnih:confused:
|
tak da imam o cemu razmisljat koju bi maticnu mogo uzet a da biram izmedu 10 dobrih!ma netreba 10!2-3 super
|
Off topic:(a možda i nije):D
zanima me ako ta matična SL-65KV2-CT(soltek) podrzava celeron tualatin 1.4 mhz??? |
provjereno dobro:
asus p4p800 abit is7 oko 900kn:beer: |
fala masni!jel su dobre gigabytice ili aopenice?
|
ASUSice i ABITice su puno bolje.
|
Citiraj:
|
Mislim da su još dosta dobre msi neo serije kao i soyo dragoni , samo što to je malo teže za naći ali mislim da je soyo jedan od boljih i kvalitetnijih proizvođača (i msi ima izuzetno dobre ali i one druge:D )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace ako je to ona ploca koju jos imaju u ponudi u Ve-Milu (VIA Apollo Pro 133T chipset) odgovor je da. |
e pa to sam htio rec!svi samo briju na abit i asus!vidim na testovima nekima da su soyo i msi jako dobre ploce!a sumnjam da cu dat 500kn za neki asus!to mi je nekak premalo!gigabytica mi nekak nije skupa a ima isto sto i neka xxx ploca za koju bi dao duplo vise para!a ima frend gigabyticu i kaze da je jako zadovoljan sa njom!pa sad!i ja bi uzo onog abita IC7-E ak se ne varam da je taj model i za 100kn necu propast ako cu dat vise za razliku od gigabytice jer tih 100kn bi mi moglo kad tad puno znacit
|
Citiraj:
|
Jeste li vidjeli msi 875P NEO-FIS2R?
fsb ide do 532 mhz!!!!! voltaža do 2.3vcore , 3.3ddr!!, 2.1agp!! Ta pali sve i svašta!Uz tu ploču i preskota netreba ti ni grijanje ni fen ni mikrovalka, več samo puno struje i umjesto hladnjaka turbina od 1.9tdi-a(280000rpm+ chip i ide i više) i pošto neznam kako staviti link evo ovako test i sa soyom i sa msi-em http://www.sharkyextreme.com/hardwar...703_3304101__7 To je moja preporuka ako imaš novaca! A ako ne tu je i Soyo SY-P4I865PE Plus Dragon 2! |
Citiraj:
I da, ta MSI je ludnica. |
al bome i kosta
|
Upravo se osjećam kao da sam otkrio toplu vodu!:D
Jeli netko zna koliko dođe ta ploča i gdje se može kupiti? Mislim da je ova ploča idealna za clockana:D da odustane od lemilice! Jeli postoji takvo nešto za amd (moja ide vcore do 1.8v, ddr do 2.8v a agp do 1.7V) |
Citiraj:
|
Netko je pitao kakova je ploča Soltek SL 65KV2-CT?
Ja ju imam i zasnovana je na Via apollo 133T chipsetu i podrzava tualatine.Ja na njoj imam tualatina celerona 1300 koji bez problema radi na 1500 clocknut.... |
Citiraj:
pa ćemo vidit dalje:D |
Pa sretno onda s njom.Mogu reci da je stabilna sto se overclocka tice(barem meni).U biosu jednostavno podesavas sabirnicu.Moj 1300 radi vec 2 tjedna na 1500 i nepokazuje nikakove znakove nestabilnosti.Ali ipak nisam isao iznad 1500 a koliko vidim Black Dragon ga zjera cak na 1700...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |