![]() |
Monitor i bojaaa
Daklem
Monitor Mitsubishi koji je fakat super počinje gubiti crvenu boju kad se malo zgrije tj nakon 10-15min. Postoje li neki manuali za popravak takvih stvari i gdje doči do toga? Neki savjet? Hvala |
koliko ti je star monitor?
|
Promrdaj malo kabel koji ti vodi od grafulje do njega. Kod gubitka boja na monitoru u večini slučajeva je kabel odgovoran.
|
Mislim da je ovdje u pitanju komponenta koja u monitoru tijekom grijanja nekontrolirano mijenja vrijednost. Ne čini mi se neki kvar koji neki maher za monitore ne bi znao riješiti u par minuta.
|
Još kada bi znao jednog monitor-mahera...
Ovaj koji je maher, poznam ga, može popraviti monitor, ima psihičkih problema s MOJIM monitorima. Vi ostali ste u njegovoj milosti a ja se mogu ubiti. Ima li tko odličnog majstora koji ne guli kožu s leđa. |
Evo, poznanik iz ZG-a kaže da se maher za monitore nalazi na adresi:
LABARATORI Gortanova 6 vL. DAVORIN MATAS tel:3630-132 Sad, koliko je to točno, možete provjeriti sami. Isto tako, faca je veliki zaljubljenik u ribice i akvarije (ako to kome šta znači). |
Mam ga idem zvat. HVALA.
Platil bum sa filetima skuše u konzervi i zalil ga vodom iz akvarija. |
Nazvao ga. Izgleda da momak zna više nego sam očekivao. Odmah je znao jednu karakteristiku monitora i zadivio me.
Opet je problem shema. :fuming: Kao da ja imam shemu harda kada ga spalim. |
a meni se cudis>>>
Citiraj:
...a kod tebe je stvarno nastal visak energije...vidi se!!!!:rolleyes: :rolleyes: :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |