![]() |
Intel P4C 2.4GHz maximum
bok ljudi!!
namjeravam kupiti Intelov procesor P4C na 2.4GHz s 800MHz FSBom i sad me zanima koji je maksimalni tamt za taj procesor? E još me zanima koji P4C 2.4GHz kupiti, pitam jer znate i sami da AMD ima procesore s Thonderbord A i Thonderbord B jezgrom Zanima me dali serija SL6WF valja???? Masni, LorD ClockN, Shimpa, Jozka ako slučajno čitate ovo mi molim vas napišite koji model procesora vi imate. Unaprijed hvala! |
SL6WR CHINA
Probaj si nabavit SL6Z3 |
moj je SL6WF i prilicno sam zadovoljan:clap:
mislim da bi mozda iso i do 300 FSB (digo sam ga do 298), ali samo mozda, trebalo bi mi neko kvalitetno vodeno:D |
zaboravio sam napisat, made in MALAY
:burn: |
Citiraj:
|
lakse mi je napisat novi post:D
vidis...:burn: |
Te četvorke ti ide većina preko 3.0, ali ti treba dobra matična(jako važno) i dobar ram(malo manje važno)
|
E jebga.Nisam zapisal koji mi je kod na procu a sad bome nebum skidal cooler i pastu. Brijem da je SL6WF jer sam imal i prije jednog sa istim kodom pa sam mislil da ovaj nebu potegnul visoko,ali.. Eto ga na Asus P4C800 sa Alphom 8942 i ventom 80X80X38mm Delta kuca bez beda na 3.4ghz i 1.75V. Probal sam ga dal ide dalje i doguram do windoza na 3.6ghz ali se smrzava.
Kod kupnje proca je sve stvar sreće. Jedan radi ko lud a drugi je totalna šljuka. Kodovi mogu pomoć pri izboru ali opet nemoraju ništa garantirat. |
Citiraj:
|
Dečki dajte vi meni recite koji bi bil max takt P4C 2.4GHz da ga hladim vodenim i dajte mi recite koji model da kupim.....
|
Khm, maximum proca varira od jednog do drugog, ići će sigurno preko 3ghz i preko 3.2, dalje već trebaš vidjeti...
Ali opet ti ponavljam, ovdje ide FSB u nebesa, 200 je default, na velikih 250 si tek na 3.0, a na daleeekih 300Mhz FSB si na 3.6, za takav FSB ti treba jako, jako, JAKO dobra ploča, i dobar RAM. (vidi malo clockanovu konfu ili još bolje onu od masnog, pa izračunaj cijenu takvog kompa...) :beer: |
Citiraj:
|
Kupil sam matičnu ploču EpoX 4PDA2+ Rev2.0 i memoriju Cornsair, sad još trebam dobar procesor...........
|
gle, kod kupnje proca ti lutrija, ali doslovce lutrija
neko je kupio 2.4c i jedva da mu ide do 3.0 sa max voltazom i neznam kakvim hlađenjem, a nekom drugom ide preko 3.2 sa stock kulerom i relativno niskom voltazom:D ak ces moc birat, uzmi onu koju ti je clockan predlozio:rambo: |
Probal budem nabaviti verziju SL6W3, a ako nebudem nogel nabaviti ti verziju, koju da nabavim SL6Wf ili SL6WR???
|
Citiraj:
Ako toga nema SL6WF i SL6WR su ti isti osim što WR dolazi u BOX i u OEM verziji, a WF samo u BOX verziji |
a ko ce ti dat da biras seriju proca:confused: :confused:
|
Kako sam skinul kapu sa proca da vam velim i kod.
SL6WF MALAY L322A569 |
Citiraj:
jesi ga ti uspio dic na 300 FSB?? odnosno, koliki ti je max FSB i sa kakvim hlađenjem, stabilno naravno?:beer: |
Vidi pod P4 golaća,ima tamo sve.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |