![]() |
Kt600 vs nforce2
Kt600 je jeftinija i ima sata(od 400-600kn) a nforce nema a cjena joj je oko 600. Razmisljam o Abit nf7 i ecs kt600. Komentari?
|
Što se tiče s-ata sam trebaš biti načisto treba li ti ili ne. Ostalo se uopće ne može uspoređivati. Ni via-kt600 i nf-2, ni Abit i ECS.
|
KT 600 ne valjda za overclocking, ako imas otkljucan procesor izvuc ces puno vise of NF2..
Akp pak ne overklokiras, KT600 ploce dolaze uglavnom za manje novce sa vise djindja, SATA, RAID Firewire itd |
Citiraj:
|
*sigh*
Jeste zapeli :D Shvatite da je NF2 KVALITENIJI CHIPSET - iz razloga koje mi se ne da nabrajati. - AMEN - |
O grihote! ECS i Abit u isti koš?!?!?!?!?!
Ajme majko, idem se napit i zaboravit današnji dan...:D |
Citiraj:
|
Idem i ja, sačuvajte mjesto i za mene... pogledaj onaj thread na konfiguracijama gdje tupim da se isplati dati 100 kn više za NF2 umjesto KT600...:burn:
|
Nisam reko da me odmah popljujete nego nap ako ima tko kt600 neka mi kaze svoja iskustva. Sata mi sada nije bitan ali ipak dobro ga je imati. Diskovi su brizi a za skorom iste novce
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cuga?
Citiraj:
Kaj se tiče čipseta nForce2 je brži i stabilniji od KT600 Kaj se tiče ploče ABIT NF7-SL ili AN7, Ak te zanima SATA, a ak ne EPoX 8rda+ ili ABIT NF7 |
nForce2 svakako, nemoj ni pomišljat na KT600.
|
Za cugu, SPREMNI!:)
Kad i gdje? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |