Dr. Beast |
07.09.2007. 21:09 |
Citiraj:
Autor tutix
(Post 807844)
Kad sam uzimao stick novi (ima već) htio sam isto tako uzet neki s U3 ali su me upozorili da je jednostavno predosadan. Kad kupiš takav stick osuđen si na iskakivanje U3 aplikacije koju ne možeš maknut.
|
Negdje sam pročitao da se može maknuti.
Citiraj:
Autor tutix
(Post 807844)
Pogledaš si performanse (u sticky-u gore) vidjet ćeš da je Corsair 2GB car no. 1 što se tiće omjera cijenu/brzina (vidim da si već upoznat time).
|
Znam, jer sam imao VoyagerGT 2GB, ali sam ga poklonio, a sada mu je cijena dupla nego prije par mjeseci kada sam ga bio uzimao, WTF :stoopid:
Citiraj:
Autor tutix
(Post 807844)
Ali ovaj Sandisk isto nije loš, prvenstsveno zbog jedinstvene zaštite (bez kapice). I još k tome ga je Michael Scofield korsitio u jednoj od epizoda Zakona braće :D. Ali za perfe ne znam.
|
Hm, Scofield and Linc, sigurno je onda neki ultra :goood:
Citiraj:
Autor tutix
(Post 807844)
Da si npr. uzimam stick danas, bi uzeo ovo: Super Talent Slim Memory Flash Drive. Jednostavno mi izgleda prepraktično da bi nešto drugo gledao a cijena je pristupačna IMHO, mada vidim da su cijene flash memorija jako pale odnedavno. A specifikacije vidiš 20/26MB kako navodi proizvođač što možda (najvjerojatnije) nije tako, malo slabije ali sigurno nije prespor.
|
Ma ne znam baš za te male p-i-z-d-r-i-j-i-c-e, oni su veličine kapice ostalih stickova pa me strah da ne upadne u USB utor i izgubi se :D
Citiraj:
Autor tutix
(Post 807844)
P.S.; Meni ne otvara dobro link - samo kad ti otvori stranicu s Errorom klikni u područje Address bar-a i stisni Enter.
|
I know that, thanx na osvrtu :chears:
|