![]() |
x700pro i x1550
Pozdrav,
Posto kupujem nove komponente i od njih namjeravam sloziti brzi komp, ali isto tako namjeravam zadrzati stari u kojem imam staru x700pro karticu. Za novi komp mislim sada uzeti samo neku karticu tek tolko da mogu spojit monitor na nju, posto na proljece namjeravam uzeti nesto jako. Mene zanima koju da karticu stavim u novi komp, da zadrzim x700pro ili da ubacim tu novu sto cu kupiti, odnosno x1550 ? Hvala |
Ovisi što tražiš od kartice... Ako se više baviš multimedijom, uzmi X1550 jer posjeduje Avivo tehnologiju. Za igre je nešto bolja X700Pro.
|
Citiraj:
Bavim se grafikom, ali ova kartica mi je samo prva pomoc dok ne skupim minimalno 2000 kuna za nesto puno bolje, ali tek u proljece kad ce biti dosta dx10 kartica na trzistu (do tad se i necu igrati, jedino od igra me zanima age of conan a on izlazi u 3-em mjesecu)...znaci, za photoshop mi je bolje da koristim x1550 do tada? |
Taj AVIVO ima ulogu u video enkodiranju, za Photoshop baš i neznam. Specifikacije čipa sa X1550 su iste kao i za X1300 tako da je to tu negdje. X700Pro definitivno ima više sirove snage iako je bez shadera 3.0.
|
x700pro
Novac spremi sa strane i kad bude para uzmi nešto bolje! |
Hvala na savjetima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:36. |