![]() |
5900XT ili 9800SE
Ja sad gledam tamo testove i to sve posto sam uspio spalit svoju 9500 radeonku koja je radila na 397/317 ja je stavim na 310/310 i ona izgori ma nemam rijeci i sad planiram kupit novu.
I sad gledam ja je ovak 5900XT na testovima bolja od 9800SE ali kad se obadvije moddaju onda 9800se (pro) ima bolje rezultate od 5900XT (ultra). I sad ne znam jel da kupim jeftiniju radeonsku 1500 kn ili da idem za skuplju FX 1650 kn. Mislim sa FX je manji rizik i ak se nebude isla moddat bit ce dobra graficka, ali ak se 9800SE ne bude isla moddat... |
Prošvrljaj malo po forumima vanka, nađi neku 9800 koja se sigurno moda (a ima je kod nas) pa kupi i imaš zvijer za ništa para.
|
Ili recimo od mene kupiš
Hercules 9800 SE All in wonder 128 DDR TV tuner + sobna antena Daljinski Video IN Video Out TV out 1700 Kn 100% ti je bolja od drek 9500 :rolleyes: :beer: |
ovak ti je kod nas
imas sapphire 9800se, ta ne valja, nema L-shape memoriju i 99% da se na moze modat zatim power color 9800se, ista stvar ko sapphire i na kraju club3d 9800se, ta ima L-shape memoriju i moze se modat u pro, Clockan i ja smo uspjeli naravno, ostaje ti hercules 9800se AIW, koja kosta 1900, sto mi se cini malo preskupo:D ko riskira, profitira:beer: :beer: |
Citiraj:
BTW. IMHO - prema polovima na stranim stranicama šansa da se 9800SE moda je manja od 50% :eek: Za Nvidiu ne znam, ali ovo je podosta nezgodna informacija :confused: |
ja sam mislio uzet herculesa 9800se aiw, ali mi je to bilo malo previse para:D
istina je da se po netu 9800se slabo modaju, vidim da i ti nisi imo srece sa svojom herculesicom:rambo: |
Yup - nisam imal sreće.
Ipak - mijenjal bih ovu + nekih 500 Kn za AIW koja se može modat. Drugi TV u sobi na monitoru + sve ostale kerefeke = mrak :D Samo kaj volim top notch performanse, pa tak da ovo pada u vodu :rolleyes: *sigh* sad imam 9800 pro bez TV-a i to me izluđuje .... hočem TV :fuming: |
Citiraj:
Te starije ATI-ce imaju MRAK sliku:) |
Citiraj:
Samo treba prvo ovo utopiti :D |
kaj brijes??
ak prodas ovu za 1700 i dodas jos 500 imas para za kupit pravu 9800pro:rambo: :rambo: u linksu brijem |
Citiraj:
Pa lijepo je napisao citiram-"*sigh* sad imam 9800 pro bez TV-a i to me izluđuje .... hočem TV" Ili drugim riječima-on bi dalgle nekaj drugo dok žena gleda Ukletu Marianu:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerovatno cu uzeti tu club 3d iz HG spota i sta bude bude:smoke:
|
Nis do moje 9700 koja bez beda ide na 9700pro, a cip mi windowsi citaju kao 9800:D
|
Citiraj:
|
ma ja sam htio kupit 9700np, zato sam i prodao svoju 9500pro, ali sam se posro, naime nije ih vise bilo za kupit, odnosno, morao bi cekati, a nekak mi se bez kompa ne brije bas:rambo:
ali ne kraju se ispostavilo da je kupnja bila pun pogodak:D |
Citiraj:
Pa lijepo je napisao citiram-"*sigh* sad imam 9800 pro bez TV-a i to me izluđuje .... hočem TV" Ili drugim riječima-on bi dalgle nekaj drugo dok žena gleda Ukletu Marianu a kaj je to napiso par postova prije??? sad nis ne kuzim:confused: :confused: |
Citiraj:
Pa kaj nisi skužil da već ima 9800 PRO, a ovu AIW 9800 SE prodaje.:) I da-baš ju je kupil u Linksu:D (9800 PRO) |
hebiga, moj bed:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |