![]() |
Spori ISDN
Neznam koji je bog al mi je transfer rate očajan, ak dođe do 6,0 je dobro.:rambo:
Svejedno išao ja prek Iskona ili Carneta. S duplom vezom nije niš puno bolje. ISDN Adapter je ASUS, Win su XP SP1 Firewall: Zone alarm pro Tko je krif? |
Sva tri krivca mogu biti ti.
ASUS adaper je smeće. XP se zblesirao Zone je krivo podešen a dodajmo HT. Ne spajam se preko ISDN-a ovih dana pa ne znam. |
Nekako najvise sumnjam na HT.
:rambo: Prije nisam imao problema |
Je ... i ja imam iste probleme --- HT :fuming:
|
Citiraj:
|
Meni je transfer rate bio 1,9-3,3:rambo:
Milsim daj, cemu imam ISDN (ok da nemam vezu 16,8K):rambo: :rambo: Hrvatska Telefkradja :rambo: :argue: |
Ma nije bitno tko ti je ISP, je rsvi koriste HT ovu mrezu.Moze njihiv server bit brz koliko hoces al ak HT steka s pristupom serveru mos ga jebat!!
Prljavi monopolisti!:rambo: :argue: :fuming: |
@RAK nije istina da su asus adapteri smece.
I meni se najvise spajao na 6.9 kada sam imao win 98se no kad sam instalirao xp sve je sjelo na svoje mjesto. iskoristim svih 7.5 kb/s ..ne znam probaj puknit druge drivere ja sam na netu nasao samo te jedne drivere za moj adapter s kojima rade odlicno. |
Citiraj:
|
ne znam link..imam ga na kompu al prevelik je za attach :rolleyes:
|
Ma mora biti HT jer meni je isto tam bilo sporo kod njih a imam Tekcom isdn adapter a kad sam prešel na globalnet ljepo sve leti
|
Mene je Asusov adapter zezao tjedan dana, malo radi punom brzinom, malo je zagusena veza do jaja, i tako iz dana u dan, odmah sam posumnjao u HT, zvao da provjere liniju, kazu sve ok, gnjavio se s driverima, reinstalirao windoze i nak raju popizdio i otisao po novi adapter i kad odjednom sve radi kak spada.
Moze biti da je do asusovog adaptera. |
Čuj meni nije nikada ni uspio proradit odnesem u servis i tamo njima radi dođem kući ne radi nikako tako 5-6 puta dok ga nisam lupio o zid,a inaće mi je od utićnice do optićkog kabela za tel vezu sa centralom udaljen samo 20 m Asus = sranje
|
Citiraj:
Naj jeftiniji je - you do the math :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |