![]() |
Problem sa AGPom
Imam MBO MSI 6309 v1.0 za koja podrzava AGP 4X barem tako pise u prirucniku, pa na www.msi.com.tw i u BIOSu imam za podesiti AGP 4X. U njoj je upiknuta MSI StarFOrce GF2 MX400 (model Pro sa 64 Mb SDRAM) za koju na webu takodjer pise da je AGP 4X. Probao sam i sa Nvidiinim generickim driverima i sa MSIjevim driverima medjutim nikako nemogu postici da kartica radi u AGP 4X modu.
I AIDA i sam driver od kartice pokazuje da kartica radi u AGP 2X modu ??? Ima li rijesenja ovog problema? |
Pa da je i neka razlika između 2 i 4 moda, i nije ali kopa a?
Jesi gledao na stranicama od MBO, možda je izašao BIOS koji to sređuje? Imaš zadnji? Vjerojatno je neki bug. |
imao sam doticnu maticnu i imao sam isti problem koji NISAM RIJESIO. updateao sam najnoviji bios, stavio jedan registry fix, via 4 in 1, sve pokusao ali NISAM RIJESIO...
|
Citiraj:
|
Mislim da je isti k... ko i s 4 na 8. Ništa što češ osjetiti bilo gdje, jedino po bodovima u marku. Ali kao što reče živcira.
Mislim da bi se definitivno trebao orijentirati na drivere od matične, jer su oni odgovorni za port. Probaj na forumima od matične potražiti, možda ima sličnih slučajeva. |
Citiraj:
Entuzijazam mi je naglo splasnuo, puknuno kao balon od sapunice. Ostati cu ja na 2X. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |