![]() |
Problem sa CoD2
Imam laptop HP NX7300. Na njemu bez problema igram cod1 a ne mogu igrat cod2 a zahtjevi za grafičkom su isti. Graficka je integrirana od intela. Jos sam vidio da su neki ljudi uspjeli pokrenut cod2 na istim grafickim chipsetima. imali tko kakvu ideju kako da namjestim( a da nije u igrici) da igrica podržava DX7 a ne DX9 jer mi javlja fatal error od DirectX-a
|
Imas od cod2 njegov cod2.ini ili user.ini file ( mislim ,neznam ime) otvori ga i potrazi si za dx di pise dx9 ili vec kako i promjeni u 7
|
Citiraj:
|
folder di je igra instalirana (default C:\Program Files\Activison\Call of duty),
tamo imas folder main pa uđi u players pa svoje ime (ime profila) i nađi config_mp.cfg otvori taj file sa wordpadom i nađi naredbu seta r_rendererPreference ona ti je ili na AUTO ili na dx9,ti je stavi na dx7,obavezno mora biti u navodnicima znaci primjer je ovako seta r_rendererPreference "dx7" zatim sejvaj to i pokreni igru ;) |
Citiraj:
|
a cuj,moras sve znati xDDD
brijem da mogu doktorat pisat o cfg-u. :D |
Kad sam instalirao cod uopce nemam tog foldera i profila. A config sam stavio sa svog kompa i promjenio sve stvar i stavio na dx7 i nista
|
http://rapidshare.com/files/51884384/players.rar.html stavi to u "x:\xxxxxxxxx\Activision\Call of Duty 2\main" eto probaj ako ide ide ako ne sorry.sklepano je sve da radi na dx7 :D
|
aha nemas jos profil.
u players direktoriju napravi folder imenom recimo kumpinho,i jednu txt datoteku imena active nju otvori i napisi u nju kumphino i sejvaj,a u folder koji si napravio stavi taj cfg. i treba štimat :) |
ma ja sam mu to dao neka samo promjeni iz Vejita u kaj god hoce u igri i to je to
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |