![]() |
zamrzavanje kompjutera?
ovako sljedece komponente
intel dual core 2140 asus p5ld2-x twinmos pc5200 1gb maxtor 160gb sata asus eax 1550 slozen komp upali se sve ok,krenem na instalaciju windowsa i stane na onom pocetku kada upres enter da odaberes particiju samo se zamrzne sta sam sve probao: 1:drugu maticnu potpuno istu 2.memorije druge kingoston,apacer 3,graficku drugu 4,diskove druge 80gb sata,80gb ide i opet na istom dijelu zastopa kompjuter stvarno neznam u cemu moze biti problem? ima neko slican problem? |
a jesi možda probao druge windoze?
|
probo vistu dodje do kraja loada i zamrzne opet
|
koje je napajanje u katni? i probaj vrtiti memtest par krugova :)
|
400w no name,sumnjam da je do toga jos jedino ostalo da procesor promjenim da vidim oceli ista zezati,a mem test kako da ga upalim kada nema nista na harddisku
|
E vidis meni se znalo dogadjat u xp-u 64 bit da bi prilikom loadanja windoza se zamrzavao recimo,od 5 puta jedanput.Onda sam otvorio kuciste propuhao svu prasinu,vratio komponente i otad nikad vise...
Takodjer ako je vista ilegalna moguce da ti zato zamrzava...Probaj nabavit jos koju verziju windoza |
400W no name itekako može biti problem ;)
|
hehe,sve su komponente nove,ok probat cu jos sa nekim provjerenim napajanjem kada mi nista ne preostaje..
a probat cu jos s par windovsa npr wind xp black edition sp3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |