![]() |
Win XP zakrpe, koje?
Dugo već razmišljam koje zakrpe osim SP2 koji smatram pod obaveznim za XP bi bilo poželjno, potrebno, obavezno instalirati..
Kako sam više puta naletio na kompove koji su imali Automatic update uključen i podešen da sam skida sve, ti updateovi su znali sje Win, i jedino rješenje (ajmo reć najbrže rješenje) je bilo reinstall wina. Danas evo vidim link Windows Update for XP complete Up To July 2007.. http://www.torrentz.ru/torrent/12952...pa.com%5D.html Naravno da sam stavio skidat, i isprobat na Winu da vidim kak će se ponašat. Mene zanima koje zakrpe osim standarnih SP2 (eventualno 1) imate? Da li ove zakrpe ukoliko se pokažu dobre integrirat u Win XP instalacijski CD? |
Ja ne stavljam ništa na svoje x86 + SP2 XPe jer što se sigurnosti tiče sa pravim browserom/mailerom/av-om nema frke oko sigurnosti, a nisam primjetio da išta radi bolje s nekim od updateova (prije jesam i na phaxu smo naravno isto imali sve nabildano pa znam) jedino što stavim je wmp11 i to je sve jer 9ka je lame...
Na x64 stavljam SP2 i sve sa M$ jer ionako nisu bili baš jako stabilni na defaultnom SP1 (koji mi je na CDu integriran) i znali su se zblesat... Visti skidam sve, ionako joj je i to premalo... :D |
ja si skoro svakih 3 mjeseca napravim nlitane windoze s SP2 naravno i najnnovijim updateovima,posto dosta cesto instaliram windoze pa da ne skidam stalno zakrpe i to....
|
Ja nlitam ovaj pack http://www.ryanvm.net/msfn/updatepack.html na windowse is tako instaliram.
|
Mislim da ti je najbolje riješenje,za probu, autopatcher u svojoj najosnovnijoj izvedbi. Na autopatcher forumu ćeš naći informacije o mogućim problemima s pojedinim zakrpama. Ako budeš zadovoljan radom windowsa, možeš iz AP foldera izvući patcheve (KB*.exe fajlovi) i integrirati ih u windows instalaciju.
|
definitivno autopatcher.
|
Doma vozim XP SP2 i redovno instaliram sve Critical apdejte. To je ono osnovno što se mora.
|
Citiraj:
|
Ja imam sve zakrpe i problema nema. Automatic updates i to je to :)
|
AutoPatcher
|
samo autopatcher . fantastičan program , sve na jednom mjestu , vrlo jasan i pregledan.
|
RyanVM's Pack, odlična stvar, integrira se u instalaciju, i sistem je stabilniji nego sa post updateovima.
|
ja sam instalirao sve updejtove iz autopatchera i komp stvarno radi ko avion. ima već 6 mj.
|
Skinut Autopacher August core & update 2007 i sve sam stavio da instalira, i sad čekam, javim rezultate :)
|
opa , znači izašao je august core...idem i ja ...
|
Evo u firmi sve instalirao i čini mi se da malo ubrzao sustav, a kod sebe doma sam samo critical updateove i još neke potrebne, i također mogu reć da ima nekih sitnih razlika, zgodan je taj AutoPacher :)
|
Ja koristim samo SP2,i zasada je uvijek bio ok. :)
|
Citiraj:
|
Autopatcher je odličan ne samo zbog updateova, već i zbog hrpetine tweakova za podešavanje Windowsa :)
|
Ja skinuo august core, isprobao, radi. Nakon restarta neki error za Realtekov onaj sound manager :D, a ostalo okej. Instalirao critical updates i još par stvari.
Fora je AutoPatcher, baš ima sve. Me like it. EDIT: Za tweakove je jači nLite, nekako mi se čini. Ali nije ni AP loš, jednostavniji je. I da, napokon imam onaj cleartype (Vista mi je ostala super zbog toga), opet mi se oči moraju privikavat, al bit će bolje :) |
Imam samo SP2
Security Center, Automatski update, IE, OE, WMP i još neke stvarčice maknuti s instalacijskog CD-a. :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |