![]() |
Athlon 64 3000+
Šta je već došao u Hrvatsku? Vidim da ga Microline ima
|
Pa mislim cak da ti ga je ve-mil prije od njih dobio.
BTW ko ce to kupit kad su mu srezali "kes"! |
Citiraj:
|
Pa dobro nisam ni mislio da ce biti "nedbo i zemlja". ali i da je i da nije to je jos uvjek preskupo.
|
Pa u microline-u je oko 1800 kn taj 3000+
|
i to ni skupo:confused: . i jos kad dodas cijenu ploce!?
|
I to sam gledao i neka MSI-jeva košta oko 850 kn
|
Ima u HGšrotu Abitica za K8, sam sam zaboravio cijenu, alijen sam otić na njihov site.
|
Ja osobno kada bi kupovao nebi bio 3000+ nego fx jel je bolji (da naravno i skuplji) ali kako trebavremena prvo da se napravi dobar chipset to ce vjerojatno za god dana biti ok. dakle kroz godinu dana nize cijene i dobar chipset i onda tek mozemo razgovarat.
|
Točno a do tad se nastavlja potraga za DLT3C ili vidjet kaj će donjet Paris jezgra.
|
isus zakaj ne zemes bartona?
|
1. Skup
2: Zaključani rijetko tko prodaje otključanog Bartona Zapeo sam za TbredB DLT3C Našao sam zaključene za 300kn manje neg Bartone. |
Citiraj:
|
Treba mi proc, stavio sam bio ovo moje sadasnje na FSB 200, 1,85Vcore, memoriju na 11-5-4-3.0 i rusio se.:rambo: Nece i nece delat na FSB200:rambo:
Rusi se na svim mogucim postavkama, a Vcore nece prek 1,85V Onda ploca poce tulit:fuming: :argue: |
Citiraj:
|
Sis je dobar ali nije kralj brzine....
BTW, kad smo kod FX, dobili i u HG spotu okrljaštenu verziju. Jel čuo neko da se otključati tih zatvorenih 512 kb casha ili ... Nisam to baš pratio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |