![]() |
AMD LockeD?
Da li su sada na trzistu samo zakljucani AMD procesori?
I Athloni(Thortoni) i Bartoni?? Ako pitam u Linksu npr. Da li imate otkljucane Bartone kak bi me tip gledao? :D Ajde neka netko brzo nesto pametno odgovori jer trebao bi danas hitno uzet 1. |
Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
Ma u biti kad gledam to mi i nije toliko bitno jer je 2500+ na 11x166 a kad ga das na 200mhz onda je 3200+ a tak sam ga i mislio dat.
Poslao sam mail za Thermalright SP97 hladnjak kaze da se javim popodne valjda ce imat. Ak nemaju, a trebam uzet danas koji da thermalright uzmem? Da li je ovaj SLK947U daleko bolji od ostalih? |
Uzeo sam SP97 prije prodaje. Stigao im je prije par sati.
Uzeo sam i ENERMAX ventilator za njega, valjda ce bit dobar. Ak vas zanima sutra vam javim kak to cudo od hladnjaka radi. |
ja sam jučer kupio bartona 2500+ u zagriji. iz 34. je tjedna i zaljučan je. a kaj nisu do 39-40 tjedna otključani?
|
Citiraj:
Ja sam nedavno ubo veču količinu Bartona u Linksu(prije 2 tj) i svi su još bili otključani. |
Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
Re: Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
Re: Re: Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
s tim da tu i tamo izleti novi barton potpuno otkljucan... Nitko ne zna zasto, jednostavno covjeka posere :)
|
peh... dobio zakljucani i k tome jos i nije neki overclocker za razliku od thortona kojeg sam imao
ide na 3200+ al moram dignut voltazu na 1.75 dok kod throtona je ok radio i na 1.65. Ali zato ovaj thermalright SP97 radi kao zvijer!! |
Re: Re: Re: Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: AMD LockeD?
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |