![]() |
Q6600
Evo jedno kratko pitanje, imam E6600 negdje oko godinu dana sada vidim da su Q6600 pojeftinili pa me zanima vase misljenje imali ikakve logike i pameti mjenjati postojeci novim.
:respekt: |
Ako ti treba sada i znaš da bi dobio značajna poboljšanja - kupuj. Ako ne, onda nemoj kupovati.
|
Ovisi čime se baviš i dali ti rebaju 4 jezgre.
Ako ti treba uzmi ga ako ne nemoj |
A prilikom kupovanja novog kompa ubost to ili se opredjeliti na Dualcore?
Mislim, da li se moram brinuti oko zagrijavanja, da li ce u skorijoj buducnosti iskoristiti i igre 4 jezgre? Recimo da je situacija uzet: q6600 + 8600 gts ili Core 2 Duo E6750 + 8800 gts 320mb Ovo sam sad napisao hipotetski jer mislim uskoro uzimati komp novi i nisam promotrio bas karakteristike ovih komada hardwarea. |
ako je dvojba takva definitivno je bolje uzet E6750 + 8800GTS
Također se može razmišljati i o nekom E4400 ako se ide na C2D |
Neradim bog zna sta pametno ali malo me je privukla cijena, ipak mozda je najbolje sacekati jos malo i ovaj E6600 je dovoljno jak za sve sto radim.
|
Ako neces iskoristavat 4 jezgre, steta troska i zezancije pri zamjeni :) Ne znam da li ti je proc dignut ili ne, ali ako nije, lako ga dignes barem na 3 GHz, a tu se vec daju osjetit prilicna ubrzanja, ali opet ovisi kako se i s cim bavis.
|
Nisam ga dizao nemam niti zelje niti potrebe i ovako je vise nego brz, hvala na odgovorima vjerovatno cu sacekati neku drugu priliku da mjenjam procesor za dosta jaci od postojeceg.
|
uzmi uzmi uzmi
zasto bi se samo ja i jos nekolicina kolega povampirili budimo svi vampiri :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:44. |