![]() |
NFS Underground i Lan
1 privitaka
Moze li ta igra raditi uopce u lanu,i igri nema opcije ali sam na netu nasao na NFSplanet.de neki fail i pise da moze radit,znate ono,1 vs 1,da li je netko probao i da li radi?
Evo stavio sam taj fail pa probajte |
To bi bilo fora samo što su mi ostala dva kompa pre slaba za vrtiti tu igru
|
frend je skontao kako se moze igrati
nisam ga pitao za detalje sam je rakao da je isao u igri na online napravio svoj profil i da je radilo |
...
PA naravno da se moze igati online... Vec bi ja igrao da nemam 56k...
www.nfscars.net ima forum za sve NFS... |
Skinuo sam s tvog linka. Radi savršeno, ali je igra u originalu monotona, pa LAN ne poboljšava igru.
Nema catch up moda, onaj koji povede, drugi nema šanse da ga stigne ako su auti isti |
Re: ...
Citiraj:
nije igro online nego je isao na opciju online a bio je umrezen sa jos nekoliko kompova. Kaze da sa moze max igrati 4 igraca. Tako je bar on uspio srediti. |
Moze li neko opistai detaljnije kak ste postimali lan?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobro,vidim tamo u readmi file-u kako se postimava,da li treba imat kakav pach za igru
|
ne treba.
Pokreneš server i client na jednom kompu, i samo client na drugom. U client sučeljima nađeš server i stisneš da njega koristiš |
radi!
kak je lord reko,na jednom pokreneš i server i client a na drugom(drugima) samo client.onda na onom na kojem si digo server,u clientu napraviš IP adresu tog kompa(server) u stisneš USE ,i na drugom isto tak (isto adresu servera) startaš nfs i dalje se buš snašel...NEMA MI RAVNOG ;) |
Izašla nova verzija kogs zanima
http://www.nfs-planet.de/nfs7_tools.php?lang=eng Change log: * Fixed send challenge bug * Fixed recvtimeout bug * Added win32 service mode |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |