![]() |
..GVC modem...???
bok,
molim pomoc: kupio sam modem GVC 56K v.90, PCI interni. spojio ga, iskonfigurirao updateao driver a on se nece spojit. javlja u device manageu da je sve ok. jel uopce vrijedi ta firma il da uzmem nesto drugo? kaze da mora komp imati MMX - sta je to uopce? thanks |
Re: ..GVC modem...???
Citiraj:
AFAIK MMX je multimedijalna tehnologija (ubrzava rad...) koju podrzavaju svi noviji procesori. Negdje od 160 MHz pa nadalje (U to vrijeme su imali napisano da podrzavaju (P200Mhz MMX i sl.), kasnije je postalo nepotrebno). |
fala
|
Neče se spojiti tipa kako? Odajla broj pa onda neče, ne dajla broj nikako ili nešto treće.... Jesi probao onu opciju za provjeru rada modema pod device manager/modem/properties? Što tamo javi?
|
ma u deviceima sve stima, kaze can not opet port...
|
Citiraj:
|
fala, probat cu pa javim kako je ispalo...
|
Skini original GVC-ove drivere www.gvc.com.tw ak im slucajno radi stranica, svojevremeno je i MSAN imao njihobve drivere na FTP-u ftp.msan.hr...probaj
E DA i iskljuci jedan od COM portova u BIOSU , npr com 2 ak ti modem koristi com 4 , ili COM1, ak ti modem koristi COM3, PRVO ISKLJUCI COM PORTOVE KOJI TI NE TREBAJU PA TEK OND PETLJAJ SA DRIVERIMA, Mislim da je tu problem. Citiraj:
|
pokusavam u biosu nac portove al ne ide....pod cime se tocno nalaze...
|
Zavisi od Bios-a, mislim da je najcesce pod integrated peripherials
|
Da ne otvaram drugu temu.
Trebaju mi driveri za GVC SF-1156IV/M2D (MOtorola chipset). Znate li neki link? Nikako nac link a da radi. |
http://modemdriver.com/driver.htm
Probao ovdi? |
Citiraj:
|
|
Dobar link MIle, stara kaj ima samo drivere za najnovije modele
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |