PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   usb problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77096)

hrvojehrc 15.08.2007. 10:39

usb problem

a evo konačno da i ja mogu pitati dakle,radi se o tome da mi komp nikako neće prepoznati usb zvučnike na gigabyte 945 ploči,kada sam kupio ploču i kada sam nekako uspio instalirati windowse sve je radilo ok no kada sam priključio druge zvučnike i instalirao drivere za zvuk(AvRack)sve je bilo isto ok no kada sam vratio sve usb zvučnici više nisu radili javlja mi poruku (usb device not recognized)probao sam staviti cd od matične ali ništa on kao prepozna usb ali u device manageru opet stoji kada uključim usb zvučnike unknow device i to je to nikako znači ne mogu uključiti usb zvučnike koji su prije normalno radili što sada

zuiko 16.08.2007. 01:44

Citiraj:

Autor hrvojehrc (Post 789873)
a evo konačno da i ja mogu pitati dakle,radi se o tome da mi komp nikako neće prepoznati usb zvučnike na gigabyte 945 ploči,kada sam kupio ploču i kada sam nekako uspio instalirati windowse sve je radilo ok no kada sam priključio druge zvučnike i instalirao drivere za zvuk(AvRack)sve je bilo isto ok no kada sam vratio sve usb zvučnici više nisu radili javlja mi poruku (usb device not recognized)probao sam staviti cd od matične ali ništa on kao prepozna usb ali u device manageru opet stoji kada uključim usb zvučnike unknow device i to je to nikako znači ne mogu uključiti usb zvučnike koji su prije normalno radili što sada

Hi!
Imam isti problem s USB memorijama :chears:

hrvojehrc 17.08.2007. 14:11

pa što nitko ne zna odgovor

yedwy 17.08.2007. 14:22

Mi u pravilu ne koristimo USB zvučnike nego klasične... :p

hrvojehrc 17.08.2007. 15:15

pa dobro ja pitam nekog tko ima usb zvučnike kolega, a pošto ih ti nemaš onda normalno i ne znaš odgovor

yedwy 17.08.2007. 15:55

Pa kad se išćuđavaš što ti niko ne odgovara onda ti eto ja kažem da ne misliš da te ljudi nevole pa ti zato neće odgovorit...

Inače već se dešavalo da se to shvati kao "uvreda" ili "ignoriranje novih korisnika foruma" pa da nebi bilo...

Inače probaj ovako - prvo odspoji te zvučnike, denistaliraj taj njihov software, onda deinstaliraj USB root hub i sve živo pod USB controllers...
Onda rebootaj i pusti sistem da se digne i poinstlaira natrag drivere i instaliraj opet onaj soft od zvučnika i onda ga ugasi... Sad spoji zvučnike i onda vidi oće li radit...

Ako ti to ne pomogne probaj prebacit iz USB 2.0 u USB 1.1 mod u BIOSu da vidiš oće li to rješit problem...

domy_os 18.08.2007. 18:19

Tocka, zarez, upitnik,...? Neki jos uvijek ne znaju da i te tipke postoje na tipkovnici? Ajme...

hrvojehrc 18.08.2007. 20:20

sve ok sam ja uz te zvučnike nisam dobio nikakav softwer niti drivere

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50.