![]() |
Otisao hard ili?
Buraz danas pali komp i sra*** ,pocme mu dizat win i dodje do desktopa i nema nista . Niti jedne ikone niti starta nista . Rijec je o WD80 gb. Spojim na svoj komp njegov disc dignu se moji win ,pogledam njegov sve ima i win i 2particiju. Pokusao sam srusiti ali nece da bota .
Sad ,mislim ako vidim particije znaci da disc nije prdnio? Nemogu ni kod njega ,ni kod sebe reinstal. |
Ovako disc nije,udjem u task menager vidim sve radi osim explorer ,kojeg nemogu nikako pokrenuti.
|
pokupio si nekakvo sranje, to sam i ja imao, nece otvoriti explorer, no sve radi normalno kada otvoris task manager i preko njega otvaras programe...
ja sam se zahebavao s time cijeli dan i nista nisam uspio... reinstall wina frende nazalost ;) edit:vidim da ti nece reinstall... probaj ga formatirati preko partition magica ili nesto slicno tome, dakle spoji svoj hdd kod nekog i formatiraj svoj ako ni to ne pomogne, onda napravis low level format, no ne zaboravi backup svega bitnog napravit |
Pokusavam,ali neide imam 2 win origigi i nece da bota,jednostavno mi stalno izbacuje "disc boot failure"insert sistem disc and pres enter rokam po enteru ali svaki put isto.
|
Rijesio sam ,srusio sam preko svog kompa ,digao win i sve sljaka,tnx. Kablovi su me zahebavali.
|
Da ne otvaram novi thread s istim naslovom, nadam se de se zacetnik ovog nece ljutiti.
Jucer mi je komp pocel raditi cudna sr***. Neki programi su bili not respond, tu i tam mi je pokazal disc corupt... Nakon svega odo ja napraviti disc recovery s XpressRecovery2 alatom od gigabyta s kojim do sad nisam imal problema, ali nije islo. E sad me interesira jeli disk u qrcu. Po mojoj logici je disk upitan jer XR2 koristi nelocirani prostor na diski i nikak ga nisu mogli sj**** win. Postoji li nade s low level formatom ispraviti disk ili uopce nije problem u njemu? Edit: disk je iz siga _ Drive #1 - WDC WD1200JD-00HBB0 (111 GB) |
Ako kazes da nije islo s XpressRecovery2 predpostavljam da je disk otisao...
|
Riba@ jesi gledao health i napravio error scan sa HDtune pa da vidis?
|
Rib@
Skini sa WD-ovog site-a utility za dijagnostiku hdd-a, ako dijagnostika ne prolazi disk je neispravan. http://support.wdc.com/download/ Ako imaš garanciju nemoj raditi low level format, nego ga odnesi na reklamaciju, LLF je napravljen u tvornici i nema potrebe raditi isti. |
Olymp & Pacifist - cim smognem malo vremena pokusat cu.
Thnks svima & mislav_os |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |