![]() |
RDA+ v2.2 ???
Slozio sam jednom frendu konfiguraciju oko rda+ i kad je otiso u trgovinu (Ve-Mil) trgovac nije imao bash sve kao sa cjenika sa internetu pa je nesto ispravio kemijskom olovkom i donio meni frend natrag da pogledam.
Majstor prekrizio kod Expo 8RDA+ v2.1 i napisao v2.2 WTF? Nesto najnovije? |
teško, kad google nema pojma o tome. nije mi se dalo ići na epoxov sajt
|
Re: RDA+ v2.2 ???
Citiraj:
|
postoji 2.2. nemam blage koja je razlika izmedu 2.1 i 2.2 al postoji. :D
|
Re: Re: RDA+ v2.2 ???
Citiraj:
|
Re: Re: Re: RDA+ v2.2 ???
Citiraj:
Lik je smješan za popizdit. Jednom sam došao tamo a on bio živčan valjda ko` pas. I tak mi se počeo jadati što su mu taj dan sve tražili "jel imate za prodat". Smijao sam se sat vremena... Jadni ti ljudi na prodaji, koje živce moraju imati.:D |
...
vec drugi put su me sjebali u ve-milu...
dodem tamo a oni nemaju kingmax 256mb. Prvi put su me isto tak sjebali sa isdn modemom... A na internetu sve ljepo pise da ima... |
Re: ...
Citiraj:
zato odsad uvijek nazovem prije i kazem da mi rezerviraju. pa makar i prazne CDe :D |
Je, moš mislit Ve-mil i stanje na skladištu... Neidem nigdje više prije nego nazovem i rezerviram, a ne samo u Ve-mil.
I curu doma prije nazovem i provjerim:D |
Citiraj:
|
zato mi je super JP Atelier jer imaš popis robe na skladištu i količinu na njihovm web siteu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al sto se tice organizacije, tip je koma. ko prvo, u cjeniku ima jednu te istu robu na 4 mjesta, sa 4 razlicite cijene. svojednobno sam zelio narucit od njega chipset cooler i neki vent (znam da je bilo dosta jeftinije nego drugdje, 10%ak) prvo sam se mailom cuo, i reko je da ima robu. doso 1. dan kod njega, reko je da ce doc za 2 dana. doso 3. dan kod njega, reko je da mu je zbrka na skladistu, da dodjem sutra. doso i taj 4. dan, opet neka isprika, i reko je da ce me nazvat kad ce imat kod sebe u stanu. i naravno, nikad nije nazvao... sva sreca da mi je njegov stan na putu prema doma od skole :D |
ve-mil u rijeci, tipovi su zakon iako su im neki dan postavili kamere pa vise ne smijem ici u servis :-(
|
RDA+ v2.2 ???
Citiraj:
|
Re: RDA+ v2.2 ???
Citiraj:
|
Jesu zakon su tipovi u ve-milu u Rijeci, ali ja sam neki dan išo kupit kingmax SR 433 i tip mi kaže da ne valjaju da uzmem samsung,
|
Citiraj:
Pa pogledaj kak su ovi 2 "pc-eksperta" odusevljeni nakon testiranja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |