![]() |
(riješeno) Nestanak zvuka
e ovako nakon pokretanja jedne igre (Counter Strike 1.6), nakon sto prodje jedno par sec nestane zvuka i u igri i u win, jedno se cuje lagani sum u slusalicama ako max pojacam, i ne preostaje je mi nista vise jedino restart win i onda se opet zvuk vrati...
zvucna je integrirana, maticna matsonic ms9047c p4 2.0ghz 512 ddr i gf7600gs 256ddr2 e sad pokusavao sam naci novije drivere od maticne al bez uspjeha, jer stranice matsonic.com vise nema a neznam di bi jos trazio... inace juce mi je dosla ta 7600gs i nakon reinstala win, sve je bilo ok zvuk se nije gubio ali danas... i danas sam napravio updejt windowsa... mozda nesto od tog razlog? |
Možeš ovdje skinuti drivere...
ftp://209.216.61.149/pc/audio/WDM_A400.exe Također, ako je nešto klokano, vrati na default. |
err not working... imam integriranu zvucnu a to su drajveri za...
inace napravio sam test preko direct x dignostic toola, prije i nakon pokretanja igre, naravno prije pokretanja radi, a nakon ne i javlja DirectSound test results: Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code) |
Pročitaj ovo, ne mora bit da će pomoć ali možda olakša što se tiče tog errora:
http://www.webmasterforums.mobi/hres...ode-t7874.html |
sredjeno... nije problem s driverima vec nesto drugo...
|
Pa de, kad si već rješio reci što je bio problem, možda kasnije to pomogne nekome.
|
preslabo napajanje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |