![]() |
Popravih Svoj Website !!
Popravil sam website...frendovi mi vele da je dosadan...a nije
web.vip.hr/tin.stekovic.vip/ |
booolesne slike :D :D
|
Citiraj:
|
seek help.......:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja neznam jel ti vidis onaj smile???? izgleda ovako :D , sta si se uvrijedio odma... ajde polako disi, broji do 10 i proci ce te!:clap: :clap: |
dobre su stvari. guba mi je ona utrka s vlakom (desna slika)
al ne vjerujem da slušaš mansona. koji šonjo! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PASS ALEPH X 2 -450 W zvučnike MAGNAPLANAR SE i colpland CD plejer !!! STRAHOTA OD GUŠTA !!! A ova sada stranica je samo uvertira jer imam frenda koji radi na sudskoj medicini na šalati pa oni gore snimaju s video-kamerama svaku sekciju...samo kad skužim taj jebeni HTML editor kak puknuti film na web stranicu...to bu to... ...Onda bum na sajtu napravil nešto kao "LIVE ŠALJIVI KUĆNI VIDEO"...opako bolesno...evo dobijam hrpu prijedloga i komentara od frendova...niko nije gledal moju stranicu dok sam gore imal neke pederske obične stvari i te gluposti a sad kad sam šupil mrtvace i snimke nesreća STRANICA MI JE FUL U CRVENOM PO POSJEČENOSTI !! NEVJEROJATNO KAK SE LJUDI GUŠTAJU U TUĐOJ NESREĆI,A? ....a ovo sam napravil samo za pokus...he..he..he..:cool: |
Re: Popravih Svoj Website !!
Citiraj:
|
Re: Re: Popravih Svoj Website !!
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Popravih Svoj Website !!
Citiraj:
Citiraj:
BTW Nemoj se prestrasit, stranica je opaka :D |
Re: Re: Re: Re: Popravih Svoj Website !!
Citiraj:
DOLJE MAJA ŠUPUT !! |
To te ja pitam. Domace je domace :D
|
stvarno ste bolesnici
|
Citiraj:
...ma ne kužiš...Na odjelu patologije ti nijedna ženska nebu pružila otpor !...a i nemre ti pobjeći... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
STVARNOST JE OKRUTNAAAAA !!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |