![]() |
Problem s mrežom LAN
Problem se javio danas 1. put :stoopid:
Naime pokušavali frend i ja umrežit 2PC-a i nikako pa nikako. Isprobali smo razne mrežne kartice, rutere, switcheve, čak i crossover, i nemoš složit :( Problem je taj da kad jedno računalo A može pingat i ruter i računalo B, dok računalo B može pingat ruter, no nemoš pingat računalo A. I kad smo konačno složili mrežu sa mojom kantom i nekom Toshibom, nakon dosta muka..., i u workgrupi se vidi lap i stolni PC, no kad se sa lapa pokuša spojit na stolni pc ( radi šeringa podataka i kLANja ) piše da nemamo permisiju, i da treba nešto vidit s administratorom mreže... :stoopid: , sve ljepo posložili, a meni dok pokušam otvorit na stolnom pc-u view workgroup mi isto to izbaci da nemam adminsku permisiju : /, :stoopid: Firewall isključen, i slichne mini pizdarije rijesene. Tak da je samo pitanje u čem je problem? Treba nam ta mreža do srijede pothitno, znač ako netko zna kaj je nek helpa. :chears: Fala!:respekt: |
Provaj u Tools>Folder options>Wiew>iskljuci "Use simple file sharing (Recommended)"....
|
Nema, frke, sve radi, sam neznam u čem je bil problem :stoopid: :stoopid: :D, veza juri sve u 16 :D:care: :care:
|
Evo da dignem ovo ponovo, ja imam istih problema i javlja mi iste stvari, ali problem je u tome što ponekad radi bez grešeke, oba računala se lijep vide a onda drugi put nula...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |