![]() |
Preporuka za Plocu
dakle imao sam AW9D-MAX-icu i svojim zivcanim stavljanjem plicice rama sam je razbio :( a bila je ZAKON nikad nije radila probleme
sad sam odlucia kupiti drugu maticnu plocu ali ne istu (ovo mi je 4 ploca ABIT) i zelim nesto drugo probat ali mora bit dostojan protivnik AW9D-MAX-ici imam na raspolaganju 2300kn sta kupiti??? hvala |
Asus P5K delux
ne gledaj dalje jer nema dalje ;) |
A Gigabyte P35-xyz?
|
Ja bih uz P5K Dlx, predlozio i IP35 Pro.
|
Citiraj:
|
A zar je taj probelm izrazen na svim verzijama (ds3, ds4). Ja sam mislio da je to samo na DQ6 zbog onog masivnog hladjenja.
|
drzi se prijatelju onoga sto radi,i ovako nemas puno izbora na nasem trzistu.
|
Citiraj:
|
Neznam sad da svi cooleri stanu, moj je frend malo morao srezati Sonica da stane na P35 DS4...
|
meni na P35-DS3 sonic ide bez problema, a kaj se tice ploce mogu reci da sam preeezadovoljan :)
|
Ja se samo nadam da ću sa P35 DS4 imati više sreće (u bilo kom pogledu) nego sa 965 DS4 :(
|
ima li ko P5K DELUXE pa da napise par stvari o njoj
primjetija sam po review-ima koji su po netu da nema opcije za minjanje NB/STRAP-a!? (nekazema da ga nema nego da nisam vidio u biosu na slikama) |
Što će ti opcija za mijenjanje strapa?
Inače odlična ploča nema što. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Smartguy:dobar: |
Možda je mislio u smislu, što će ti ploča samo radi te opcije :kafa:
|
budimo realni ploca kosta 1900kn a nema opciju minjanj NB/Strapa i ko zna sta jos!!!
malo puno glupo!!! sta vi mislite??? |
Što si zapeo za tu ploču toliko? Uzmi onda neku 650i ili 680i ploču, ako toliko želiš opciju mijenjanja strapa (što i nije toliko česta opcija).
|
ne ovisi o cijeni ploce dal ona moze mijenjat strap ili ne...:rolleyes:
osobno, meni je glupo davat za plocu vise od 1200-1300kn ;) |
Ja bih rado da mogu dat i 3000kn za plocu ali da ta ploca radi SAVRSENO, bez ikakvih musica, da je dobar OC-er i da je opremljena onak kak ja hocu (a to bi bogami bilo prenakrcano). Samo naravno, takvih ploca nema, a i da ima sigurno nebi bile na zadovoljavajucem stupnju pouzdanosti i stabilnosti... ovak se moram onda krpat sa nekim bezveznim plocama i vjecitom manjkavoscu PCI(-E) slotova i SATA i ATA kanala...
|
Citiraj:
Kako nema? Evga 680i SLI :) :D A jel mi netko može objasniti što se dobije mjenjanjem strapa? Za memu kužim, al za proc ne... |
Citiraj:
|
I naravno nešto te spriječava da kupiš IDE kontroler... :D
|
premalo PCI portova :D
|
Citiraj:
Inače nije ni da mi se prodaju dobre i modificirane 2 prže,da bih stavljao SATA prže,za koje još i neznam kako rade s "vinskim" mušicama... :lol2: Pa bile one LG,Pioneer ili neznam koje...a i nije da mi je jeftino... :( Također i ploča ima "samo" 4 SATA konketora ako se ne varam...a i 2 hdd-a su u igri,a još trebam i 3-ći uzeti...ma krasno... |
Je** ga ko ti je kriv da kupuješ krivu matičnu... :p
http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=91 ili http://www.gothic.cz/tyan/default.htm |
evo zadnja dilema izmedu ploca da je podilim sa vama i da cujem jos koji svajet
Gigabyte P35-DQ6 Abit IP35 Pro Asus P5K Deluxe sta izabrat na kraju??? |
Ako lova nije problem, ja bih išao na Abiticu IP35 Pro, s druge strane opet, mislim da ni sa jednom od ponuđenih ploča nećeš pogriješiti.
|
i mene mući ista stvar s tim da sam ja sveo izbor na abit i gigabyte, da je situacija ko vani uzeo bi abit jer je jeftinija (160 eur vs 180 eur :fiju:, u usa je ispod 1000 kn :care: ) al kod nas ispada da je gigabyte jeftiniji tak da ću vjerojatno uzet nju.
|
Citiraj:
:offtopic: Jel bi mi mogao netko to pojasnit, onak nabrzinu?:respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |